Tratarea ridurilor si pigmentatiei din jurul ochilor prin terapia cu laser CO2, 2 persoane sau 2 sedinte, la 999 RON in loc de 2400 RON

Oferta inchisa

PRET INITIAL

2400 lei

REDUCERE

58%

PRET

999 lei

Clienti satisfacuti
CANTITATE LIMITATA

VALABILITATE CUPON

30 zile de la data achizitionarii
Descrierea promotiei -

Tratarea ridurilor

Youlaser MT este primul laser pentru intinerirea pielii si tratarea cicatricelor, unicul care combina standardele de aur ale lungimilor de unda 10600 nm si 1540 nm intr-o emisie fractionala, secventiala sau simultana.

Aceste doua lungimi de unda emise impreuna maximizeaza avantajele fiecarui laser in parte si imbunatatesc rezultatele procedurii in doar o singura sedinta. Procesul de imbatranire a pielii cauzata de expunerea la soare, pigmentarea, laxitatea pielii fetei si cicatricile sunt cel mai eficient tratate cu ajutorul sistemului Mixed Technology, aproape fara perioada de recuperare pentru pacienti.  

La generatorul LASER se conecteaza o piesa de mina ce va distribui radiatia luminoasa sub forma unui grup de fascicole mai mici, numarul, densitatea si pozitionarea acestora fiind controlate de catre medic. Scopul distribuitiei multiple este acela de a interveni selectiv pe portiunile de tegument afectate. Fascicolele laser determina regenerarea tesutului de colagen din derm precum si o revascularizare locala.. Procesul de regenerare se insoteste si de intinderea tegumentului din zona tratata, de aici si efectul anti-ageing. Procedura se realizeaza in cabinet si nu necesita decit o anestezie locala, de contact. O protectie fata de radiatile UV este necesara timp de cateva zile si se pot folosi si spray-uri cu apa termala pentru curatarea fetei. Nu exista o simptomatologie dureroasa dar tegumentele vor fi mai rosii timp de citeva zile. Zonele cel mai frecvent tratate sint fata, gitul, regiunea presternala si miinile. 

Conditii de utilizare

Cuponul cuprinde 2 sedinte care pot fi folosite pentru tine sau pentru tine si o prietena.

Dupa cumpararea ofertei, suna la numarul afisat in cupon pentru programare.

Printeaza cuponul si prezinta-te cu el la clinica.

Categorii:   Fata    

Cod produs: 178969

Vanzator: ARTMEDICAL - Vezi mai multe oferte ale companiei

Adresa: Strada Pargarilor nr. 51-55, sector 2, Bucuresti, Bucuresti

 • Serviciu vandut de societatea: SC CHRISTINA' S CHEST SRL
 • Registrul Comertului: J40/2395/2010
 • CUI: 26619796
 • Adresa sediu social:

  Strada Pargari, Nr. 61-63

  , Bucuresti
 • Program de lucru:

  La 0747 954 186: L-V: 9-18

  La 0212103477: L-V: 9-17

Misiunea noastra este de a deveni un pion important în domeniul medical privat prin oferirea unor servicii de nivel profesional si de a imbunatati perceptia oamenilor despre cum sa isi ingrijeasca sanatatea cat mai bine.

Viziunea noastra 

Avem o echipa consolidata de medici, asistente si manageri necesara pentru atingerea obiectivelor de calitate in prestarea serviciilor medicale. 

Folosim tehnologie de ultima generatie pentru a fi in pas cu noile descoperiri in domeniul medical. 

Dezvoltam noi abordari in domeniul efectuarii serviciilor medicale prin relationarea unor specialitati, dar si prin scurtarea timpului de investigare si  diagnostigare a problemelor medicale. 

Dezvoltam directii noi de corelare a domeniului medical cu alte domenii adiacente pentru crearea unor solutiii complete pentru pacientii nostri si astfel vom încerca sa depasim stadiul unui simplu consult si tratament.

Valorile noastre 

Construim relații umane bazate pe increderea intre pacient si medic, oferind oportunitati angajatilor nostri. 

Actionam cu profesionalism si eficienta pentru a atinge performanta maxima. 

Integritatea, seriozitatea si responsabilitatea ne caracterizeaza. 

Pentru noi prestarea serviciilor medicale este o Arta, de aceea ne numim ArtMedical Clinic!

×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone