servicii Deutschzentrum Centru Educational – Germana Intensiv

Denumirea companiei: AMAL CERT SRL
Cod unic de inregistrare: 25078153
Nr. Reg. Comertului: : J23/269/2009
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, Str. Caporal Ene, nr. 18, Fundeni, Ilfov,

Cursuri intensive A1,A2,B1,B2,C1 de limba Germana! Germana cu profesor vorbitor nativ !Motto-ul nostru: Deutsch mit Spaß!

... (citeste mai mult)
Termeni si conditii

1. Condiții de înscriere și desfășurare a cursului
Înscrierea la cursurile de limba germană oferite de site-ul Germana-intensiv.ro  se face în ordinea completării formularului de înscriere, în limita locurilor disponibile. Locul în cadrul unei grupe de studiu este garantat în momentul achitării integrale a taxei de curs sau a unei prime tranșe în valoare de 50 % din taxa de curs.

Grupele sunt formate din 4– 8 participanți, indiferent de vârstă și sunt structurate în funcție de nivelul de cunoștințe – începător, intermediar sau avansat.

Locurile sunt limitate.

În momentul formării unei grupe, după atingerea numărului maxim de participanți, în cazul în care mai există solicitări se formează o nouă grupă, astfel încât să se mențină eficacitatea procesului de învățare.
Taxa de curs  nu include costul manualelor și al caietelor de activități.

Ședințele pierdute nu pot fi recuperate. Totodată menționăm faptul că, în cazul absenței la cursurile de limba germană, sumele aferente lecțiilor de la care s-a absentat nu se vor returna.

Modalități de plată:

  • prin virament bancar sau OP în baza facturii proforme emise de Germana-intensiv si Kinderzentrum
  • cu cardul sau cash la sediul nostru.

2. Retragerea sau anularea
În situația achitării unui avans și neparticipării ulterioare la cursul de limba germană, înscrierea va fi anulată, iar avansul nu va fi restituit.
În situația neparticipării la curs din motive obiective, taxele pentru manuale și caietele de activități nu se restituie.
În situația participării la un număr de ședințe, urmată de retragerea de la curs datorită unor situații imprevizibile nu se vor rambursa sumele aferente ședințelor neefectuate.
Centrul Germana-intensiv.ro își rezervă dreptul de a renunța la formarea unei grupei de studiu în cazul în care nu există un număr minim de 4 înscrieri pentru o anumită grupă de vârstă sau de nivel de pregătire. În cazul în care nu se poate oferi o variantă similară de curs se va returna suma plătită integral, fără alte compensații.

3. Alti termeni și condiții
Periodic ne angajăm să furnizăm clienților noștri informații importante despre promoțiile și evenimentele oferite de Centrul Germana-intensiv.ro (informații despre cursuri, perioade de înscriere, promoții, ateliere etc.).Solicităm clienților noștri să ne informeze în legătură cu orice modificare a datelor de contact.

Centrul nu își asumă responsabilitatea pentru obiectele pierdute în incinta sediului nostru în afara orelor de curs. Centrul nostru respectă legislația națională privind confidențialitatea datelor cu caracter personal, toate informațiile primite la momentul înscrierii vor fi prelucrate în scopul derulării contractelor cu clienții/furnizorii și, pe baza consimțământului persoanei vizate, în scop de marketing și publicitate. Datele sunt colectate doar pentru aceste scopuri și nu sunt prelucrate ulterior într-un mod incompatibil cu aceste scopuri.

Adresa de retur: Bucuresti, Bucuresti, Str. Caporal Ene, nr. 18, Fundeni, Ilfov - AMAL CERT SRL

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord