magazin Shopfit Shop

Denumirea companiei: PRIMEADVERTISING
Cod unic de inregistrare: RO15734153
Nr. Reg. Comertului: : J27/1250/2003
Adresa sediu social: Iasi, Iasi, Str. Cicoarei nr. 9,
Magazin online cu peste 80000 de produse: electrocastice, produse uz personal si casnic, jucarii

Acceptarea va fi facuta atunci cand Bunurile si Serviciile sunt conforme cu caracteristicile tehnice mentionate in Comanda. In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. Conform legislatiei în vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, în termen de 14 zile de la primirea produsului sau, în cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului.

Retunarea se face la sediul SC PRIME ADVERTISING SRL din Str. Cicoarei nr. 9, Iasi.
Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client conform OUG nr 34/2014.
Dupa receptionarea produsului returnat de catre SC PRIME ADVERTISING SRL, contravaloarea marfii returnate se va plati în termen de maxim 14 de zile de la data notificarii în scris de returnare.

Daca plata originala se efectueaza prin... Rambursarea contravalorii produsului se face prin...
Card bancar Transfer pe card

Perioada de Returnare:
Aveti dreptul legal de a va retrage comanda sau din contractul încheiat cu noi în termen de 14 zile, fara a motiva retragerea. Pentru a respecta termenul-limita de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. Perioada de retragere va expira la 14 zile dupa data livrarii, adica data la care dumneavoastra sau o parte terta (alta decât transportatorul) indicata de dumneavoastra, intrati în posesia fizica a produsului sau, în cazul mai multor produse care fac parte dintr-o singura comanda si au fost livrate separat: ultima zi în care dumneavoastra sau o parte terta (alta decât transportatorul) indicata de dumneavoastra, intrati în posesia fizica a ultimului produs.

 

Adresa de retur: Iasi, Iasi, Str. Cicoarei nr. 9 - PRIMEADVERTISING

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord