Invita-ti prietenii si castiga pana la 450 RON. Afla mai multe detalii

magazin Shoetique

Denumirea companiei: Urban fashion srl
Cod unic de inregistrare: 22382793
Nr. Reg. Comertului: : j40/16855/2007
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, str jean Steriadi nr 40,

Suntem magazin exclusiv online!

... (citeste mai mult)

VA RECOMANDAM SA PROBATI PRODUSELE IN INTERIORUL LOCUINTEI, BIROULUI ETC FARA A GENERA URME DE UZURA PANTOFILOR, IN CAZ CONTRAR RETURUL NU VA FI POSBIL. PRODUSELE CE AU FOST FOLOSITE LA EXTERIOR SAU CUTATE DIN CAUZA PROBELOR INTENSE LA INTERIOR NU VOR PUTEA FI REVANDUTE SI DECI NU LE VOM PUTEA PRIMI INAPOI.

 

Conform legii, puteti returna produsele achizitionate in maxim 14 zile de la primirea coletului, daca acestea sunt in conditii perfecte (in aceleasi conditii in care au fost livrate), fara urma de uzura sau deteriorare a produsului sau a ambalajului.

 

Returul trebuie anuntat pe mail sau la telefon, eventual specificat motivul returului pentru statistica, costul transportului de retur fiind suportate de client.

 

Veti primi pe mail formularul de retur care trebuie completat si trimis catre noi pe mail sau fizic in colet cu produsul.

 

Puteti opta pentru inlocuirea cu alta masura sau alt produs ce poate fi la acelasi pret sau la alt pret fata de cel comandat initial, situatie in care costul transportului de la noi spre dvs. va fi suportat de noi integral prin Posta Romana si pe jumatate prin curierat rapid(numai in Zona 1 a curierului); mai puteti opta pentru returnarea sumei caz in care vi se va returna contravaloarea produsului mai putin costurile de transport.

 

Daca ati beneficiat de transport gratuit sau reducere la costul de expediere, contravaloarea va fi retinuta din suma stornata. Suma de returnat se vireaza prin transfer bancar in contul indicat de client in mail, mai putin costul transportului expedierii initiale, in termen de 7 zile lucratoare de la sosirea produsului retur.

 

In cazul returului unuia sau a mai multor produse pentru care ati beneficiat de transport gratuit sau cadou curea sau alte accesorii, acesta trebuie achitat sau returnat. Exceptie fac cazurile de schimbare produs.

 

Solicitarea de retur facuta direct pe site pe contul de client nu este valabila daca nu ne informati pe mail sau telefonic de aceasta.

 

Contravaloarea produselor se va returna numai in contul bancar pe care il specificati in formularul de retur.

 

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone