Invita-ti prietenii si castiga pana la 450 RON. Afla mai multe detalii

magazin SC ELEGIBO SHOP SRL

Denumirea companiei: ELEGIBO SHOP SRL
Cod unic de inregistrare: 38087170
Nr. Reg. Comertului: : J29/2072/2017
Adresa sediu social: Ploiesti, Prahova, Intr. GRINDULUI 2,
Magazin online de imbracaminte dama.

Puteți schimba orice articol achizitionat in 14 zile calendristice de la sosirea coletului în cazul în care măsura comandată nu vi se potrivește.

Va rugam sa anuntati in prealabil intentia de retur in scris, in maxim 14 zile de la primirea coletului, la adresa de e-mail contact@elegibo.ro sau telefonic la 0738 310 256.

Cheltuielile ocazionate de transport sunt  suportate de Dvs.

Returul se va face cu firma de curierat  cu care s-a livrat marfa (Fan Courier). Retururile trebuie să fie în ambalajul original, cu toate etichetele și accesoriile atașate corespunzător, factura, și fără să prezinte nicio urmă de deteriorare sau uzură, sa nu fie purtate, sa nu miroasa a parfum, a detergent, a deodorant etc. În caz contrar, firma noastră își rezervă dreptul de a nu accepta returul comenzii. La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata daca indeplineste conditiile mai sus mentionate, in caz contrar acesta va fi refuzat.

Cum primiţi banii înapoi pentru articolul returnat? 

 În cazul în care condițiile de retur sunt îndeplinite, vă vom schimba produsul cu alta masura (in functie de disponibilitatea stocului)/ produs sau vă vom înapoia banii în termen de maxim 14 zile ( din momentul în care returul a ajuns la noi ), prin mandat poștal sau prin transfer bancar (trebuie sa ne dati contul IBAN cu titularul contului precizat). Putem amâna rambursarea până la data primirii sau a colectării bunurilor care au făcut obiectul vânzării, sau până la momentul primirii unei dovezi din partea consumatorului conform căreia acesta a trimis bunurile către noi.

Atenție!

Nu sunt acceptate retururile prin Posta !

NU vor fi acceptate colete fara anuntarea returului in prealabil!

Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate!

Conform legii române în vigoare, cheltuielile de transport pentru marfa returnată vor fi suportate integral de dumneavoastră!

Nu veți suporta cheltuielile de returnare:

- dacă primiți în colet un alt articol față de cel comandat.

- daca ați constatat că articolul primit are defecte de fabricație.

Adresa pentru retur: Orasul Ploiesti, jud. Prahova, str. Int. Grindului, nr.2, bl. B1, sc. H, et. 1, ap. 109, CP 100371, pentru SC ELEGIBO SHOP SRL.

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone