magazin Pro Reduceri

Denumirea companiei: Culture Zone
Cod unic de inregistrare: 36969632
Nr. Reg. Comertului: : J41/865.01.02.2007
Adresa sediu social: Voluntari, Ilfov, Sos Pipera 1i, Admax Center Sos Pipera 1i, et 5, birou 10,,
Pro Reduceri ofera discounturi substantiale la produse din categoriile: audio, casa, gradina, frumusete si sanatate. Produsele sunt atent selectionate pentru a veni in intampinarea necesitatilor oamenilor moderni. 

Descarcati formularul de retragere comanda din subsolul siteului TeamDeals.ro  (se descarca in calculator cand apasati, il printati si completati).
Pregatiti coletul de retur in ambalajul/cutia originala impreuna cu toate accesoriile, factura in original si formularul de retur completat si semnat, sigilate in amabalaj tip punga plastic sau cutie carton.
Expediati coletul retur prin Curier catre SC Culture Zone SRL, Str Erou Iancu Nicolae 82A, Pipera , Voluntari, Ilfov
Atentie! Conform politicii de retur si din motive de igiena si de protectie a sanatatii clientilor, produsele din categoria frumusete & sanatate se pot returna doar daca nu au fost testate, folosite si desigilate! ( OUG 34/2014 Art. 16)
 
Achitati transportul inainte de expediere.
Contravaloarea produselor se va restitui in maxim 14 zile (termen legal) prin transfer bancar.
*produsele returnate si ambalajele/cutiile de produs nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau defecte din partea clientului 
 
Exceptii:
Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):
 
Produsele pentru ingrijire personala, cosmetice, parfumuri, produsele pentru igiena intima si produsele pentru igiena dentara pot fi returnate doar daca sunt sigilate.
Extensii de garantii etc.
Poti returna articolele de bucatarie, gradina, cosmetice, auto, daca nu le-ai folosit, insotite de eticheta originala, nedeteriorata si celelalte elemente de identificare atasate.
Decoratiunile si obiectele textile se pot returna doar daca sunt sigilate sau nu au fost indepartate etichetele acestora
Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate.
Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri, trebuie returnate si acestea. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.
 
Adresa de retur: Voluntari, Ilfov, Sos Pipera nr 1i, ADMAX CENTER - et 5, birou 10, CP 077190 - SC CULTURE ZONE SRL
Adresa de retur: Voluntari, Ilfov, Str Erou Iancu Nicolae 82A, Pipera - Culture Zone

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord