magazin Elyk Creations

Denumirea companiei: ELYK CREATION
Cod unic de inregistrare: 43759013
Nr. Reg. Comertului: : ELYK CREATION S.R.L.
Adresa sediu social: Ploiesti, Prahova, Str. Carpati nr.3 bl.33G et.2 ap.4 int.44,
  ElyK Creation este un brand tanar, 100% romanesc, nascut din pasiune pentru genti.
Am inceput prin confectionarea unor genti pentru uz personal, fiind admirate de toti prietenii si cunoscutii. M-au rugat sa la creez si lor cate o geanta, cate un portofel si alte accesorii. Toti m-au sfatuit sa nu tin aceste 'bijuterii' doar pentru mine si sa ma gandesc la ceva mai mult. Asa a aparut ElyK Creation
  Folosim numai materiale naturale, lucrate manual, in atelierul nostru modest. 
  Avem numai clienti multumiti si incercam sa pastram acest lucru.
  Fiind la inceput, o sa venim cu noi produse in viitorul apropiat, asa ca urmariti-ne proiectele viitoare.

Politica de Retur

Orice produs comandat pe gent.ro poate fi returnat în termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii respectând conditiile de mai jos. Conform legislatiei în vigoare, returnarea produselor este aplicabila doar persoanelor fizice.

Pentru a returna un produs poti folosi formularul de retur aferent comenzii din cont. În cazul în care nu ai creat un cont la plasarea comenzii, ne poti notifica în scris pe contact@elyk.ro.

Costul returnarii produselor va fi suportat de client si este în valoare de 14 lei.

Cererile de returnare vor fi solutionate într-un termen de cel mult 10 zile lucratoare. Cererea de returnare trebuie sa contina datele tale de identificare precum si ale produsului. Ne rezervam dreptul sa refuzam primirea coletelor retur care nu au fost însotite de o cerere scrisa în prealabil.

Daca produsul a fost returnat într-o alta stare decât cea în care a fost livrat ne rezervam dreptul de a cere o taxa pentru aducerea produsului în starea initiala (daca este posibil) sau, la optiunea clientului, sa expediem din nou produsul pe cheltuiala acestuia.

Nu se pot returna produsele care au fost modificate sau personalizate la cererea clientului.

Returnarea banilor se face doar într-un cont în lei deschis la o sucursala din România a unei institutii bancare. Nu se pot restitui bani în numerar sau în conturi deschise în afara României.

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord