Denumirea companiei: Edera Network Marketing SRL
Cod unic de inregistrare: RO22692255
Nr. Reg. Comertului: : J06/1084/2007
Adresa sediu social: Bistrita, Bistrita-Nasaud, Localitatea Viisoara, DN 17, NR 63 B,

Edera Network Marketing SRL, importator si distribuitor direct, va ofera:

... (citeste mai mult)

Instructiuni de returnare a marfii

Dreptul de returnare a produselor

Daca ati încheiat în scris, telefonic sau prin internet, cu Edera Network Marketing SRL prin intermediul site-ului teamdeals.ro, un contract de livrare marfa, în calitate de consumator  - de ex. comanda unui produs, atunci beneficiati de dreptul de a returna produsele achizitionate în termen de 14 zile de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Astfel, daca sunteti nemultumit de performantele sau calitatea produsului, sau daca produsul nu corespunde cerintelor dumneavoastra, aveti dreptul de a denunta unilateral contractul în termen de 14 zile lucratoare de la data primirii produsului.

Important
Acest drept nu se aplica produselor sanitare de uz personal, în cazul în care oricare dintre acestea sunt desigilate.

Procedura de retur
În cazul în care doriti sa returnati un produs achizitionat de la Edera Network Marketing SRL, trebuie sa executati urmatorii pasi:

  1. Completati formularul de retur pe care îl solicitati de la firma.
  2. Pregatiti produsul pentru expediere. Pentru a va putea prelucra returul repede si usor, va rugam sa tineti cont de urmatoarele aspecte în momentul trimiterii marfii:

a)Va rugam sa introduceti factura de achizitie în original în pachetul produsului.

b)Va rugam trimiteti integral marfa în ambalajul original.

  1. Solicitati in scris la Edera Network Marketing SRL ridicarea produsului de catre un curier. Acesta va prelua produsul care urmeaza sa fie returnat de la domiciliul dumneavoastra în cel mult 72 de ore de la solicitare.

Atentie! Cheltuielile de restituire vor fi suportate de catre client, conform legii, si vor fi achitate curierului în momentul preluarii acestora.

  1. Restituirea banilor se va face conform legii în termen de 30 de zile de la data solicitarii returului prin viramentul într-un cont bancar transmis de dumneavoastra pe formularul de retur. Contul bancar trebuie sa fie înregistrat pe numele persoanei care a efectuat achizitia si nu pe numele altei persoane.

 Drept de retur pentru persoanele juridice!

Clientii persoane juridice nu pot face retururi pentru produsele comandate, conform Ordonantei nr. 130/2000 din 31/08/2000.

Pentru informatii suplimentare legate de returul produselor, va rugam sa apelati la serviciul de relatii cu clientii, la urmatoarele date de contact:

Mobil: 0746 805 296
Luni - Vineri: 08:00 – 16:00

E-mail: office@edera.ro

Adresa retur: Localitatea Viisoara, DN 17, NR 63 B, Bistrita-Nasaud

Adresa de retur: Bistrita, Bistrita-Nasaud, DN 17, NR 63 B - Edera Network Marketing SRL

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord