Denumirea companiei: AUTOECU DIAGNOZA SRL
Cod unic de inregistrare: 42826661
Nr. Reg. Comertului: : J40/855/2020
Adresa sediu social: Baia Mare, Maramures, George Cosbuc , nr 33c/25,
Magazin online de testere,interfete diagnoza si alte accesorii auto

Clientul are dreptul de retragere din Contractul la distanta suportand cheltuielile de transport si fara a invoca un motiv, altele decat cele prevazute de lege.

Pentru a-si exercita dreptul de retragere in 14 de zile de la achizitie clientul trebuie sa informeze Vanzatorul cu privire la intentia de retragere.

Perioada in care clientul are posibilitatea sa returneze orice produs cumparat este de 14 de zile de la preluarea produsului de la curier, adica de la data la care a intrat in posesia produsului. 

La primirea Formularului de retur completat de catre Client, Vanzatorul efectueaza o solicitare catre curier pentru a ridica returul de la adresa specifiata de acesta. Costul de retur este suportat de catre Cumparator.

In toate situatiile de returnare, Produsele trebuie sa fie noi, nefolosite, fara urme de utilizare, in starea in care au fost trimise catre Client, impreuna cu toate accesoriile, documentatiile si factura care au insotit produsul respectiv.​​​​​​
Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand sau, la optiunea clientului, ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. 

In eventualitatea in care Produsul achizitionat de catre client prezinta defecte sau vicii evindente de fabricatie, acesta va fi inlocui cu un produs nou fara defect in termen de 14 zile de la receptia produsului neconform de catre Vanzatator. Daca nu este posibila inlocuirea in cele 14 zile atunci vanzatorul va returna contravaloarea produsului Cumparatorului. 

Pentru retururile acceptate, Clientului ii va fi rambursata contravaloarea produsului/produselor returnate in termen de maxim 14 zile calendaristice (in medie 24 de ore) de la data la care Vanzatorul receptioneaza produsul returnat de catre Client. 

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice, NU si clientilor persoane juridice.

Adresa de retur: Baia Mare, Maramures, George Cosbuc , nr 33c/25 - AUTOECU DIAGNOZA SRL

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord