magazin Admis Consultants

Denumirea companiei: Admis Consultants SRL
Cod unic de inregistrare: RO18260070
Nr. Reg. Comertului: : J34/1/2006
Adresa sediu social: Videle, Teleorman, Str. Republicii, nr. 1, bl. P60, sc. B, ap. 24,
Magazin online de produse

In cazul in care v-ati decis sa returnati produsele livrate de noi, va rugam ca in primul rand sa cititi aceste conditii de returnare pentru a identifica impreuna cea mai buna solutie de returnare. Puteti returna in 14 zile fara invocarea unui motiv si primiti toti banii inapoi in maxim zece zile!
 
Dreptul de retragere 
 
Aveţi dreptul de a vă retrage din prezentul contract, fără a preciza motivele, în termen de 14 zile. Perioada de retragere expiră după 14 zile începând de la ziua la care intraţi dumneavoastră sau o parte terţă, alta decât transportatorul, indicată de dumneavoastră, în posesia fizică a produselor.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere trebuie să ne informaţi (prin posta la adresa postala S.C. Admis Consultants S.R.L., C.P. 147 - O.P. 61 Bucuresti) cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract, utilizând o declaraţie neechivocă. Daca doriti sa ne informati in scris (printr-o scrisoare trimisă prin poştă sau e-mail), puteţi folosi modelul de retragere prezentat mai jos. Pentru a respecta termenul-limită de retragere este suficient să trimiteţi comunicarea in scris privind exercitarea dreptului de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. 
 
Consecinţele retragerii 
 
Dacă vă retrageţi, vom rambursa orice sumă pe care am primit-o de la dumneavoastră, inclusiv costurile livrării, cu excepţia costurilor suplimentare determinate de faptul că aţi ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, nu mai târziu de 14 zile de la data la care suntem informaţi cu privire la decizia dumneavoastră de a vă retrage din prezentul contract.

Vom efectua această rambursare folosind aceeaşi modalitate de plată ca şi cea folosită pentru tranzacţia iniţială, cu excepţia cazului în care v-aţi exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare; în orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări . Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

Expediaţi produsele fără întârzieri nejustificate şi, în orice caz, în decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-aţi comunicat retragerea, dupa caz, la una dintre adresele de mai jos (alegeti cea mai convenabila optiune posibila in functie de situatia dvs.!) : 
 
Adresa la care trebuie expediate produsele returnate prin CURIERAT RAPID este: 
S.C. Admis Consultants S.R.L., Str. Pomarla nr. 5, Sector 4, Bucuresti
 
Adresa la care trebuie expediate produsele returnate prin COLETARIE POSTALA este: S.C. Admis Consultants S.R.L., C.P. 147 - O.P. 61 Bucuresti 
 
Adresa la care pot fi returnate produsele prin PREDARE PERSONALA este: 
Str. Pomarla nr. 5, Sector 4, Bucuresti 
 
 
Termenul de returnare este respectat dacă produsele sunt trimise înapoi înainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui să suportaţi costul direct al returnării produselor. Produsele cumparate pot fi returnate in ambalajul original sau intr-un ambalaj similar dpdv al protectie conferite (ex.: elementele de protectie antisoc pot fi diferite insa comparabile ca rezistenta), fara a fi utilizate / purtate sau deteriorate! In cazul in care la receptionarea produselor returnate se constata ca produsele au fost utilizate / purtate sau deteriorate prin purtare/utilizare/manipulare neadecvata (prezinta zgarieturi/sparturi/pietre lipsa sau cazute etc.), inclusiv deteriorari petrecute pe perioada transportului catre noi datorita neutilizarii de catre dvs. a ambalajului original (sau similar ca si nivel de protectie antisoc), ne rezervam dreptul de a nu va returna (in totalitate) sumele incasate de la dvs. Sunteţi responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din utilizari/manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităţilor şi funcţionării produselor. 
 
ATENTIE! Coletele cu ramburs nu vor fi acceptate, ci vor fi REFUZATE. Returnarea banilor sau schimbarea produselor se va efectua numai dupa VERIFICAREA AMANUNTITA A STARII produselor returnate (sa nu fie purtate/utilizate, zgariate sau deteriorate) si efectuarea facturii de stornare. 
 
Model formular de retragere:
 
Prezentul formular se trimite înapoi completat doar dacă doriţi să vă retrageţi din contract. 
 
Către: S.C. Admis Consultants S.R.L., C.P. 147 - O.P. 61 Bucuresti 
 
Vă informez prin prezenta cu privire la retragerea mea din contractul referitor la cumpararea produselor comandate prin comanda cu numarul COM..........si primite la data de................. 
 
Numele si Prenume: ..........................................................
 
Semnătura (doar în cazul în care acest formular este notificat pe hârtie) ............................................. 
 
Data: .................................................


Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord