Invita-ti prietenii si castiga pana la 450 RON. Afla mai multe detalii

magazin Acord Online

Denumirea companiei: Acord Online SRL
Cod unic de inregistrare: 36628627
Nr. Reg. Comertului: : J40/13462/12.10.2016
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, Sos Oltenitei, Nr 232, Cam Nr 5, Bl 23, Sc 1,

Va multumim pentru interesul acordat magazinlui nostru!

... (citeste mai mult)

Descarcati formularul de retragere comanda din subsolul site-ului TeamDeals.ro  (se descarca in calculator cand apasati, il printati si completati.

Pregatiti coletul de retur in ambalajul/cutia originala impreuna cu toate accesoriile, factura in original si formularul de retur completat si semnat, sigilate in amabalaj tip punga plastic sau cutie carton.

 

Expediati coletul retur prin curier rapid la adresa:  Judetul Ilfov, Popesti-Leordeni, Strada Eclipsei nr. 67 

*Nu primim colete retur prin Posta Romana, ci doar prin curier Rapid!

 

Costul de transport al curierului in cazul returului produsului/ produselor va fi suportat in totalitate de client, daca nu este multumit de produs, sau se doreste schimbarea cu un alt produs, sau va fi suportat de vanzator doar in cazul in care produsul a ajuns la client defect ori diferit de ceea ce s-a comandat. Produsul/ produsele pot fi returnate doar prin curier rapid.

 

Atentie! Nu primim colete cu plata transportului la noi! In cazul in care costul transportului trebuie achitat de catre noi, va rugam sa ne contactati pentru a va efectua cererea de ridicare colet defect. Nu trimiteti dumneavoastra cu plata transportului la noi!

 

Va rugam inainte sa trimiteti produsul, sa-l infasurati intr-o punga/hartie/carton astfel incat AWB-ul firmei de curierat sa nu fie lipit direct pe ambalajul original al produsului.

 

Contravaloarea produselor se va restitui in maxim 14 zile (termen legal) prin transfer bancar.

 

*produsele returnate si ambalajele/cutiile de produs nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau defecte din partea clientului 

 

Exceptii:

Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

    a. Licente software (din aceasta categorie fac parte si produsele ce detin sisteme preinstalate)

    b. Produsele pentru ingrijire personala, cosmetice, parfumuri, produsele pentru igiena intima si produsele pentru igiena dentara pot fi returnate doar daca sunt sigilate.

    c. Extensii de garantii etc.

    d. CD-uri desigilate

    e. Poti returna anvelopele, jantele, produsele de electrica auto, cele de intretinere & cosmetic auto daca nu le-ai folosit, insotite de eticheta originala, nedeteriorata si celelalte elemente de identificare atasate

    f. Casti intraauriculare

    g. Saltelele, decoratiunile si obiectele textile se pot returna doar daca sunt sigilate sau nu au fost indepartate etichetele acestora

    h. Asigurarile auto

    i. Jucariile produsele pentru copii & bebe si produse pentru gravide se pot returna doar sigilate

    j. Cartile care prezinta urme de utilizare

    k. Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate

    l. Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri, trebuie returnate si acestea. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Deoarece nu se poate stabili cu exactitate valoarea diminuarii contravalorii urmatoarelor produse acumulatori, baterii, incarcatoare, cartuse imprimanta, folii de protectie, etc., acestea se pot returna doar sigilate.

Nu se va accepta returul produselor care au conturi/parole active setate de catre client!

Adresa de retur: Popesti-Leordeni, Ilfov, Eclipsei 67 - Acord Online SRL

Alege si alt produs de mai jos si
ai transport gratuit pentru comenzi de peste 299 lei

×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone