Faina de soia Bio, 500 g

10 6 lei
Stoc epuizat
Risc Zero garantat de cele 2 servicii
Livrare cu verificare si Retur in 14 zile
Descrierea promotiei -

Faina de soia Bio, 500 g

Cod produs : 2538128

Faina de soia Bio, 500 g Boabele de soia contin majoritatea proteinelor, aparând în compozitia multor produse hranitoare. Cea mai importanta proprietate a sa este cea legata de prevenirea cancerului. Continutul sau antioxidant protejeaza organismul de actiunea daunatoare a radicalilor liberi, care poate conduce la boli cardiovasculare si circulatorii, dar si la cancer. Studiile din Japonia au aratat ca o portie de supa miso pe zi determina scaderea cu o treime a posibilitatii aparitiei cancerului la stomac. Boabele de soia mai ofera o protectie si împotriva cancerelor cauzate de hormoni - cancerul la sân, cancerul la ovare si cel cervical - datorita substantelor chimice cu fitoestrogen, denumite isaflavonoizi. Cea mai recenta substanta descoperita este genisteina despre care se stie calimiteaza cresterea celulelor cancerigene. Ingrediente: faina de soia**din culturi certificate ecologic Valorile nutritionale depind de fluctuatiile naturale ale calitatii materiei prime. Un kg de boabe de soia echivaleaza cu 4 kg de carne, 56 de oua de gaina, 8 litri de lapte de vaca. UTILIZARE pentru Faina de soia:-ca adaos în sosuri, supe, ciorbe, creme, mâncaruri, aluaturi, îmbunatatindu-le gustul si valoarea nutritiva. RETETE: LAPTE DE SOIA - 80g faina de soia se pun în 1 I apa calduta. Se pastreaza 2-3h, apoi se stoarce prin tifon. Laptele astfel obtinut se consuma în 24h crud, simplu sau îndulcit, ori în creme, budinci, grâu, orez. Este de mare folos convalescentilor, copiilor, sportivilor, batrânilor si lauzelor.PATE DE SOIA - O cana cu faina de soia se lasa la înmuiat într-un vas în care exista o cantitate de 3 ori mai mare de apa rece. Dupa 2 ore se pune la fiert pe foc potrivit, amestecând continuu, adaugând atâta apa cât sa aiba consistenta unui terci. Se ia de pe foc dupa 10 minute si se lasa la rece. Se adauga treptat câteva linguri cu ulei, se pun condimente, sare, patrunjel sau marar. Se serveste pe felii de pâine coapta, stropita cu lamâie si garnisita cu ceapa.CHIFTELE DE SOIA - Se înmoaie faina de soia în de 2 ori mai multa apa rece timp de 2h, pâna devine ca un aluat. Se adauga un cartof dat prin razatoarea mica si bine scurs, o ceapa taiata marunt, usturoi dat prin razatoarea mica, marar, patrunjel, doua linguri cu Digesta cremogende porumb, sare, condimente. Se amesteca totul foarte bine si se lasa la rece. Dupa 1 h se ia compozitia si se formeaza chiftele ce se prajesc în ulei de floarea soarelui presat la rece.BUDINCA DE SOIA - Aceeasi compozitie ca la chiftele se pune într-o forma unsa cu ulei si se coace la cuptor la foc potrivit, timp de 40-50 de minute.GOMAJ COSMETIC - Se umezeste o lingura de faina cu apa si se maseaza obrazul. Curata în profunzime. Faina de soia pusa în apa de baie hraneste, tonifica si regenereaza pielea, eliminând stresul.UNT DE SOIA - Se amesteca 250 ml. de apa cu 2 linguri faina de soia într-un vas si se fierbe pâna se obtine o pasta. Se scade pe foc si se pune la racit, apoi se adauga uleiul foarte încet, amestecând continuu ca pentru pregatirea unei maioneze.FURSECURI CU FAINA DE SOIA SI CURMALE: Ingrediente: -150g curmale, 1 1/2 lingurite faina de soia, faina integrala de hrisca, coaja rasa de la o jumatate de lamâie, 2 linguri de rom, 1 lingurita tinctura muguri de plop negru , un vârf de cutit de pulbere de scortisoara, 100 gr. unt,miere dupa gust, 1 lingura faina de orez.Mod de preparare: -Curmalele fara sâmburi se maruntesc fin , se combina cu faina de soia , coaja de lamâie , romul, tincturile, untul bine frecat spuma si celelalte ingrediente, framântându-se bine, pâna se obtine un aluat tare. Pe o folie de plastic se presara o mâna de faina de hrisca, apoi se întinde o foaie din aluat groasa cam de 5 mm., iar dupa ce se zvânta, se taie în diferite forme de fursecuri. Se pudreaza cu faina de orez sau cu fainade hrisca si se pot consuma. La fel se pot prepara fursecuri cu smochine, stafide sau prune uscate. Pastrare: într-un loc uscat si racoros.Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

* Mentiune: Vanzatorul face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului

Politica de returnare - Vezi mai multe

Alte oferte Faina de soia Bio,
Faina de soia Bio, Faina de soia Bio, 500 g

Categorii:   Faina

Cod produs: 2538128

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord