Uita de varsta si riduri! Acum ai Terapia Vampir PRP, ce include consult, anestezie, tratament si control la doar 550 RON in loc de 1500 RON!

Oferta inchisa

PRET INITIAL

1500 lei

REDUCERE

63%

PRET

550 lei

Clienti satisfacuti
CANTITATE LIMITATA

VALABILITATE CUPON

30 zile de la data achizitionarii
Descrierea promotiei -

Intinerire garantata cu propriul sange

Tratamentul cu plasma proprie îmbogatita cu trombocite (Platelet Rich Plasma - PRP), cunoscut sub denumirea de ‘Terapia vampir’ este cea mai moderna solutie de regenerare a pielii prin resurse proprii. 
Presupune recoltarea si concentrarea factorilor de crestere din sânge si reintroducerea  acestora in tesutul cutanat, stimulând astfel procesele de regenerare celulara si de sinteza de colagen pe termen lung. Initial, acest tratament a fost folosit în ortopedie, în refacerea tendoanelor si a oaselor dupa fracturi, apoi în stomatologie în regenerarea gingivala si în chirurgia plastica pentru cicatrizarea arsurilor.
Se recolteaza o cantitate mica de sânge intr-o eprubeta sterila, se proceseaza rapid pentru a selecta plasma cu trombocite, celule ce contin factorii de crestere si reparare.
Plasma bogata în trombocite se va injecta în piele, cu ajutorul unui ac fin. Pentru a atenua durerea seaplica o crema anestezica inainte de injectare. Toate aceste etape de recoltare si preparare se efectueaza rapid, în prezenta pacientului, pentru ca acesta sa aiba siguranta ca se administreaza propriul sânge.

 

Tratamenul este ideal pentru: intinerirea si regenerarea pielii, diminuarea ridurilor fine, umplerea ridurilor profunde, refacerea fermitatii si imbunatatirea aspectului fetei, gatului, decolteului, mainilor. De asemenea este una dintre putinele terapii cu efecte spectaculoase pentru ridurile din jurul ochilor si a celor din jurul gurii. Semnele imbatrinirii se atenueaza treptat, pentru rezultate optime fiind recomandate 3 sedinte.

Promotia include:

  • consult
  • tratament , anestezie
  • control

 

Conditii de utilizare

Poti cumpara oricate cupoane doresti, insa poti folosi unul singur pentru tine.

 

Categorii:   Estetica medicala    

Cod produs: 179767

Vanzator: Surgery and Beauty - Vezi mai multe oferte ale companiei

Adresa: Calea Plevnei Nr. 44, Bucuresti

  • Serviciu vandut de societatea: PETRASCU I. ANDRA-ELENA PFA
  • Registrul Comertului: -/-/-
  • CUI: 33096614
  • Adresa sediu social: Valea Cetatii, nr.35 C, Targoviste

Cabinet medical ce promoveaza frumusetea si sanatatea. Oferim servicii pentru tratamente faciale si corporale. Mezoterapie faciala pentru rejuvenare, mezolipoliza pentru celulita, tratament botox pentru riduri, acid hialuronic pentru marirea buzelor, toate sunt oferite cu mult drag si profesionalism. Produsele folosite sunt de inalta calilate si puritate.

×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone