Servicii incluse: - cazare 7 nopti in camera dubla - demipensiune   INFO HOTEL Hotelul are2 etaje si dispune de 6 camere single, 70 camere duble si 2 apartamente, 1lift, parcare, seif si internet la receptie, plata cu credit card. Acces lahotel Termal pentru centrul de tratament si wellness, salon de cosmetica,manichiura si pedichiura, piscina interioara si piscina exterioare. Sala deconferinte cu 22 de locuri. Depozitare bagaje, internet wireless gratuit,piscina in aer liber. Accesul cu animale de companie este interzis.    CAZARE Camerelesunt dotate cu telefon, cada/dus, minibar, cablu TV, aer conditionat, partialbalcon. Hotelul Nufarul este legat printr-un coridor de acces la baza detratament, Centrul de Wellness si piscinele din incinta Complexului Termal.  MASA Restaurantulare 120 de locuri si ofera meniu la carte sau la alegere, bar de zi, serviciide catering, bufet, terasa Baza de tratament Hidroterapie(bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dusscotian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatica) termoterapie (impachetari cu parafina) aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cuuleiuri) electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete,laser, curenti interferentiali,  unde scurte, TENS, magnetodiaflux)  inhalatii de aerosoli cu ape termale  masoterapie (masaj general si partial, masaj relaxant sitonifiant) kinetoterapie  elongatii  kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane Wellness  masaj, hidromasaj complex, sauna, hidroterapie, bai termale cuinfuzie de plante, solar.    Hotelul Nufar dispune de 150 locuri de cazare in apartamente, camere, duble si single. Camerele sunt dotate cu: grup sanitar propriu, telefon. Hotelul Nufar dispune de: fax, restaurant, bar, parcare, casa de schimb valutar, acces la baza de tratament. Turistii care vor apela la serviciile de tratament vor trebui sa aiba asupra lor urmatoarele documente: - dovada de asigurat de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate; - bilet de trimitere la tratament de la medicul specialist sau medicul de familie, in doua exemplare (in caz contrar vor fi nevoiti sa plateasca consultatia medicala care se impune).nr stele:3, tipul proprietatii:hotel, facilitati:aer conditionat, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, loc de joaca pentru copii, parcare, piscina acoperita, piscina in aer liber, restaurant, spa si centru wellness, tv, wifi, room service, zona nefumatori, camere nefumatori, zona fumatori, receptie 24h, internet, bar, visa, mastercard, maestro, sala fitness, minibar | Oferte Teamdeals.ro
Product ID: 2178937
2674 Produs nou
Regular price: 2674 RON 2674 In stoc! Comanda Acum!

Sejur pentru odihna si relaxare la Baile Felix - 7 nopti la Hotel Nufarul 3* cu demipensiune

REDUCERE

10%

PRET

555 .09

Agentie turism licentiata
Vezi mai multe detalii aici
Descrierea promotiei -

Hotel Nufarul 3*

Cod rezervare : 2178937

Servicii incluse:

- cazare 7 nopti in camera dubla

- demipensiune

 

INFO HOTEL

Hotelul are2 etaje si dispune de 6 camere single, 70 camere duble si 2 apartamente, 1lift, parcare, seif si internet la receptie, plata cu credit card. Acces lahotel Termal pentru centrul de tratament si wellness, salon de cosmetica,manichiura si pedichiura, piscina interioara si piscina exterioare. Sala deconferinte cu 22 de locuri. Depozitare bagaje, internet wireless gratuit,piscina in aer liber. Accesul cu animale de companie este interzis. 

 

CAZARE

Camerelesunt dotate cu telefon, cada/dus, minibar, cablu TV, aer conditionat, partialbalcon. Hotelul Nufarul este legat printr-un coridor de acces la baza detratament, Centrul de Wellness si piscinele din incinta Complexului Termal. 

MASA

Restaurantulare 120 de locuri si ofera meniu la carte sau la alegere, bar de zi, serviciide catering, bufet, terasa

Baza de tratament

Hidroterapie(bai cu apa termala in bazine si vane, bai de plante, dus subacval, dusscotian, jacuzzi, afuziuni, baie drenolimfatica)

termoterapie (impachetari cu parafina)

aromoterapie (bai cu arome, gimnastica relaxanta, masaj cuuleiuri)

electroterapie (stanger, bai galvanice, diadinamice, ultrasunete,laser, curenti interferentiali, 

unde scurte, TENS, magnetodiaflux) 

inhalatii de aerosoli cu ape termale 

masoterapie (masaj general si partial, masaj relaxant sitonifiant)

kinetoterapie 

elongatii 

kinetoterapie in bazine cu apa termala si vane

Wellness 

masaj, hidromasaj complex, sauna, hidroterapie, bai termale cuinfuzie de plante, solar. 

 

Hotelul Nufar dispune de 150 locuri de cazare in apartamente, camere, duble si single.

Camerele sunt dotate cu: grup sanitar propriu, telefon.

Hotelul Nufar dispune de: fax, restaurant, bar, parcare, casa de schimb valutar, acces la baza de tratament.

Turistii care vor apela la serviciile de tratament vor trebui sa aiba asupra lor urmatoarele documente:

- dovada de asigurat de la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate;

- bilet de trimitere la tratament de la medicul specialist sau medicul de familie, in doua exemplare (in caz contrar vor fi nevoiti sa plateasca consultatia medicala care se impune).

Facilitati

Nr Stele 3
Tipul Proprietatii Hotel
Facilitati Aer conditionat
Facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa
Loc de joaca pentru copii
Parcare
Piscina acoperita
Piscina in aer liber
Restaurant
SPA si centru wellness
TV
WiFi
Room service
Zona nefumatori
Camere nefumatori
Zona fumatori
Receptie 24h
Internet
Bar
Visa
MasterCard
Maestro
Sala fitness
Minibar

Conditii de utilizare

Pentru rezervare, selectati butonul "Rezerva".
 
Suna la 0374 109 322 pentru disponibilitate, cerere personalizata sau informatii suplimentare.

Categorii:   Baile Felix    

Cod rezervare: 2178937

Denumirea societatii vanzatoare: Mtstravel - to Novt

Adresa: Bulevardul Pierre de Coubertin nr. 3-5, Bucuresti
Adresa sediu social: Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Bucuresti
Registrul Comertului: J40/14874/2014
CUI: 33927934
Ocupatia societatii: Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!
Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism.  Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Cauta Vacanta

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de accord
×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone

×
Hotel Nufarul 3* Finalizati-va comanda! 2674 lei