Redescopera fericirea in doi: 3 sedinte de psihoterapie de cuplu, la doar 158 RON in loc de 450 RON

Oferta inchisa

PRET INITIAL

450 lei

REDUCERE

64%

PRET

158 lei

Clienti satisfacuti
CANTITATE LIMITATA

VALABILITATE CUPON

30 zile de la data achizitionarii
Descrierea promotiei -

Psihoterapie cuplu

După ce trece un timp, ore, zile, uneori câte o noapte, soluţia problemei ne apare în minte spontan foarte clară încât ne mirăm cum de nu am văzut-o până atunci! Astfel, deşi căutarea conştientă a soluţiei încetase, căutarea ei inconştientă a continuat. Transa hipnotică angajează pacientul într-o căutare inconştientă, creativă, a propriilor soluţii, a răspunsurilor unice la întrebările lui unice.
Hipnoza ne eliberează de stereotipurile logice care ne limitează căutarea soluţiilor şi răspunsurilor, ne face mai flexibili, mai creativi şi facilitează accesul la această înţelepciune profundă, inconştientă, deseori imposibil de verbalizat.
Prin definitie Hipnoza este o stare modificata a constiintei, in cadrul careia persoana implicata se deconecteaza de stimulii externi si se orienteaza spre interior. Acest fenomen se petrece si in viata de zi cu zi, atunci cand suntem absorbiti de un eveniment, o carte, un film, o actiune...

Abordarea Ericksoniana este una indirecta si permisiva si se realizeaza prin intermediul comunicarii analogice si metaforice, are un caracter individualizat. Hipnoza este o metoda utilizata in psihoterapie si faciliteaza trairea experientiala care conduce la cresterea eficienta a interventiei psihoterapeutice.

 

Transa hipnotica poate fi comparata cu o visare cu ochii deschisi, persoana hipnotizata fiind constienta in permanenta. Hipnoza nu inseamna somn, dar poate fi comparata cu o stare de somnolenta. In transa hipnotica nu iti pierzi cunostinta, nu scapi controlul, nu esti pus de hipnoterapeut in situatii ridicole, nu este intruziva si nu dauneaza sanatatii. Tu esti cel detine controlul si, oricand doresti poti iesi din transa.

 

Transa hipnotica este "calea regala" de a ajunge la inconstient, si spun asta pentru ca aici se pot rezolva mai usor dificultatile cu care ne confruntam, deoarece el, inconstientul este detinatorul cheii sau cheilor de la usa sau usile pe care nu le putem deschide constienti.
Pentru facilitarea transei hipnotice, psihoterapeutul incepe cu o inductie de relaxare urmata de transa in sine care este un text adaptat special in functie de personalitatea si nevoile beneficiarului, care ajuta la activarea resurselor inconstiente de vindecare a dificultatii cu care persoana se confrunta. Schimbarea terapeutica este un proces activ care se deruleaza treptat, in ritmul propriu al clientului, o schimbare mica fiind urmata de alta schimbare si tot asa pana la solutionarea/ rezolvarea dificultatii. Cand protocolul hipnotic ajunge la final, psihoterapeutul invita clientul sa iasa din transa, lucru care se realizeaza cu usurinta.

O temere pe care am intalnit-o in decursul activitatii mele este aceea de a nu mai iesi din transa. Nimeni nu a ramas blocat din transa, dar multi clienti mi-au relatat ca doresc sa ramana mai mult timp acolo, pentru ca se simt atat de bine. In cazul in care din exterior apare vre-un pericol, iesirea din transa se face spontan. 
Cu alte cuvinte, hipnoza nu face decat sa ne deschida mintea, sa ne ajute sa regasim resurse adormite in colturile inconstientului.

Conditii de utilizare

Poti cumpara oricate cupoane doresti dar poti folosi doar 1 in nume propriu.

 • Dupa cumpararea cuponului, pentru programari suna la unul din numarul de telefon afisat in cupon.
 • Printeaza cuponul si prezinta-te cu el la cabinet.
 • Este obligatorie programarea.
 • Poti anula o programare dar trebuie sa anunti cu minim 24 de ore inainte, in caz contrar sedinta se considera efectuata.

Categorii:   Psihologie    

Cod produs: 155950

Vanzator: Cabinet individual de psihologie Bondarencu Georgeta - Vezi mai multe oferte ale companiei

Adresa: Șos. Ștefan cel Mare, nr. 228, bl. 45, Sc. 2, et. 3, Ap. 42, interfon 42, Sector 2, Bucuresti., Bucuresti

 • Serviciu vandut de societatea: Cabinet individual de psihologie Bondarencu Georgeta
 • Registrul Comertului: J
 • CUI: RO30316987
 • Adresa sediu social: str. Maior Vasile Bacila, 26-30, Bucuresti

In viata oricarui om exista momente in care se simte nefericit, nemultumit de viata pe care o are, este anxios si îngrijorat sau blocat intr-o anumita situatie din care vrea sa iasa. 

Psihoterapia ii ajuta pe oameni sa-si schimbe anumite comportamente cu altele mai eficiente si mai benefice pentru ei si clarifica aspecte din viata lor care pot cauza stari conflictuale.

Cand o persoana se simte intr-un impas din care nu poate iesi singur si nici sprijinul celor apropiati nu ii este de folos, este important sa apeleze la un ajutor specializat.

Cu ajutorul psihoterapiei oamenii reusesc sa depaseasca blocaje generate de situatii din trecut si isi creaza strategii noi de a face fata situatiilor in care se gasesc. Impreuna cu un psihoterapeut bun oamenii reusesc:

 • sa-si dezvolte noi abilitati de abordare a situatiilor dificile cu care se confrunta
 • sa-si examineze viata dintr-o alta perspectiva
 • sa inteleaga cauzele problemelor
 • sa faca fata emotiilor dureroase
 • sa-si echilibreze viata prin cresterea increderii in propria persoana
×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone