Pachet Sven Hassel : Lichidati Parisul, General SS, Moarte si viscol si Imperiul Iadului, la 29.8 RON in loc de 59.6 RON

Oferta inchisa

PRET INITIAL

59.60 lei

REDUCERE

50%

PRET

29 .80 lei

Risc Zero garantat de cele 2 servicii
Livrare cu verificare si Retur in 14 zile
CANTITATE LIMITATA
DETALII LIVRARE
Descrierea promotiei -

Pachet Sven Hassel

Pachet Sven Hassel

1. Lichidaţi Parisul

2. General SS

3. Moarte şi viscol

4. Imperiul Iadului

Conditii de utilizare

Poti sa cumperi oricate cupoane doresti.

Acest produs se adreseaza tuturor clientilor din tara. Detalii livrare/ Pret Livrare*:
*Mentiune: pentru fiecare kg suplimentar se percepe 1 leu/kg.
*Greutate estimata: 1 kg.

Categorii:   SF    

Cod produs: 181141

Vanzator: Nemira.ro - Vezi mai multe oferte ale companiei

Adresa: Str. Chiscani, nr 25-27, Grand Center, sector 1, Bucuresti

  • Produs vandut de societatea: SC Nemira Publishing House SRL
  • Registrul Comertului: J40 /528 /2009
  • CUI: 24966411
  • Adresa sediu social: Iani Buzoiani, nr. 14, sector 1, Bucuresti

Înființată în 1991, Editura Nemira este una dintre primele edituri particulare din România și și-a păstrat celebritatea în industria cărții prin rafinament, prin valoarea autorilor publicați și, nu în ultimul rând, prin curajul de a experimenta permanent noi tehnici literare.

Inițial, Nemira a fost identificată cu literatura science-fiction după ce a lansat o marcă derivată – colecția Nautilus ce a fost foarte bine primită de cititori. Ulterior, și-a sporit semnificația impunându-se cu noi produse editoriale.

Printr-un program amplu materializat în sute de titluri de certă valoare, totalizând zeci de mii de exemplare, Nemira a îmbogățit patrimoniul cultural și spiritual al României.

Atragerea unor autori de prestigiu, publicarea scrierilor unor nume mari în literatura universală, închegarea unui corp redacțional de elită și consecvență în urmărirea unui program editorial elevat au condus la realizarea unor cărți de înaltă ținută intelectuală și de o reală frumusețe grafică: romane science-fiction, suspans, lucrări de eseistică și filosofie, literatură universală, istorie, politică, religie, dicționare, cărți practice, cărți pentru copii etc.

Autori celebri au fost publicați pentru prima dată la Nemira: Stephen King, Frank Herbert, Isaac Asimov, dar și Roger Caillois, Rene Girard etc.

Nemira a lansat tineri autori români și a promovat valorile autentice. H. R. Patapievici, I.P. Culianu, Lucian Vasilescu, Radu Aldulescu, Daniel Bănulescu, Petre Barbu și-au publicat primele titluri la Nemira.

Colecțiile editurii sunt bine cunoscute: Suspans, Nautilus, Babel, Yorick, Epoca, Bonton, Damen Tango, etc.

Librărie Virtuală Nemira (www.nemira.ro), rețea de distribuție în întreaga țară, newsletter săptămânal, toate acestea completează imaginea modernă a editurii.

×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone