Pachet Complet Ecografie Mamara Bilaterala + Ecografie Abdomen Superior (Ficat + Pancreas + Splina + Rinichi + Colecist) + Ecografie Abdomen Inferior, doar 99 RON in loc de 230 RON

Oferta inchisa

PRET INITIAL

230 lei

REDUCERE

56%

PRET

99 lei

Clienti satisfacuti
CANTITATE LIMITATA

VALABILITATE CUPON

30 zile de la data achizitionarii
Descrierea promotiei -

Pachet ecografie mamara

O mamografie este un tip special de examinare radiologica a sanului facuta cu ajutorul unui echipament special care poate evidentia frecvent tumori ce sunt prea mici pentru a putea fi palpate. Mamografia este cea mai buna metoda radiologica disponibila astazi ce poate detecta precoce cancerul de san. Este o metoda ideala si indispensabila pentru femeile mai in varsta de 40 de ani, ce au un risc crescut de a face cancer de san.

O femeie se poate simti stresata, poate fi agitata si tematoare in privinta efectuarii unei mamografii si a perspectivei de a descoperi o tumora. Procedura in sine este relativ simpla.

Majoritatea afectiunilor sanului nu sunt maligne si chiar daca restul afectiunilor sunt date de cancer, peste 90% dintre acestea sunt curabile, daca sunt detectate precoce si tratate prompt.

Desi mamografiile, la fel ca majoritatea analizelor medicale, nu au o acuratete de 100%, controlul regulat cu ajutorul mamografiei reprezinta cea mai buna metoda radiologica de a descoperi cancerul de san precoce, inainte de a aparea semne sau simptome evidente de cancer. Unele studii au aratat ca mamografia poate reduce rata de deces prin cancerul de san cu mai mult de o treime.

Ecografia abdominala este recomandata de medic pentru a afla cauza durerii abdominale, a cauta, a masura un anevrism sau a monitoriza aorta, a verifica dimensiunea, forma, densitatea si structura organelor. De asemenea, se poate face pentru a evalua diferite probleme la ficat. Ecografia abdominala detecteaza calculii biliari (litiaza biliara), inflamare a colecistului (colecistita) sau conducte biliare blocate de o piatra sau dilatate de alte cauze inclusiv pancreatice.

Conditii de utilizare

Acelasi utilizator poate achizitiona oricate cupoane , insa poate folosi unul singur pe acelasi nume.

  • Dupa cumpararea cuponului, suna la salon pentru programare. Datele de contact le vei gasi inscrise in cupon.

    Printeaza cuponul si prezinta-te cu el la salon.

Categorii:   Mamografie    

Cod produs: 176068

Vanzator: Total Radiology - Vezi mai multe oferte ale companiei

Adresa: CALEA DUDESTI 104-122, sector 3, Bucuresti - in cladirea Policlinicii Vitan, Bucuresti

  • Serviciu vandut de societatea: SC Total Radiology SRL
  • Registrul Comertului: J40/21394/2006
  • CUI: 20061967
  • Adresa sediu social: Calea Dudesti, Nr 104-122 sect 3 Bucuresti, Bucuresti

Clinica noastră vă stă la dispoziţie cu metode imagistice moderne şi specialişti de valoare pentru diagnosticul complex al suferinţei dumneavoastră.

Imagistica este la ora actuală specialitatea medicinei cu un ritm de dezvoltare dintre cele mai rapide, folosind imagini obtinute prin diferite metode: ecografie, tomografie computerizată, mamografie, osteodensitometrie. În Clinica noastră imaginile obţinute prin aceste metode sunt interpretate eficient şi rapid pentru a contribui astfel la reducerea timpului necesar tratamentului optim.

×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone