Invita-ti prietenii si castiga pana la 450 RON. Afla mai multe detalii

servicii TUTU BOUTIQUE

Denumirea companiei: Tutu Boutique
Cod unic de inregistrare: 38052368
Nr. Reg. Comertului: : J40/13759
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, Strada Ionel Perlea nr. 8,
Simţi că ai o înclinaţie spre dans sau pur şi simplu îţi doreşti mai multă graţie şi mobilitate? Tutu Boutique te ajută să-ţi urmezi visul oferindu-ţi cursuri de dans clasic la cele mai înalte standarde!
Calitatea serviciilor noastre este certificată de pregătirea profesională în domeniul artei baletului.
Karpatti Teodora Ilona
Director studio Tutu Boutique
A îmbrăcat pentru prima dată tutu-ul la vârstă de 3 ani şi jumătate.
A primit îndrumarea celor mai buni profesori atât din România cât şi din străinătate. După ce a câştigat numeroase premii la concursurile naţionale şi internaţionale a absolvit ca şefă de promoţie Liceul de Coregrafie “Floria Capsali” din Bucureşti. În prezent este balerină la Opera Naţională din Bucureşti şi studentă la facultatea de coregrafie, iar din dorinţa de a împărtăşi pasiunea sa pentru dans şi graţie în mişcare, a pus bazele studioului Tutu Boutique.
Silvia Bodeanu
Profesor Tutu Boutique
A început să studieze baletul la vârsta de 6 ani. A urmat cursurile de dans clasic la Liceul de coregrafie “Floria Capsali”, a colaborat cu Opera Naţională şi Teatrul Naţional din Bucureşti. În cele din urmă a decis că postura de mentor o reprezintă cel mai bine.Are experienţă în domeniul pedagogic atât în ceea ce priveşte dansul clasic pentru copii cât şi cel pentru adulţi.
 

Abonamentele la cursurile de dans sunt nominale, se eliberează pe o perioadă stabilită în momentul înscrierii şi nu pot fi transmise altor persoane.

 

După momentul achitării abonamentului nu se mai fac rambursări. În cazul renunţării la cursuri din motive personale, clientului nu i se va restitui (procentual sau integral) contravaloarea abonamentului.

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone