Invita-ti prietenii si castiga pana la 450 RON. Afla mai multe detalii
Denumirea companiei: Ruand Power Solutions SRL
Cod unic de inregistrare: RO31973896
Nr. Reg. Comertului: : J/40/8513/05.07.2013
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, Strada Parapetului numarul 26, camera 1,

Magazin de produse online

Returnarea produselor

Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 15 zile lucratoare de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor conf. O.G. 130/2000, pentru persoanele fizice ce achizitionează produse din site-uri, folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. Ai obligatia de a ne notifica telefonic in momentul in care doresti sa efectuezi un retur, iar produsul returnat trebuie sa ajunga la sediul firmei S.C. Ruand Power Solutions S.R L in termen de maxim 14 zile lucratoare de la primirea coletului. Adresa este: Str. Parapetului, Nr 26, Sector 1, Bucuresti

De asemenea te rugam sa ne comunici intentia de a-ti fi inlocuite produsele sau de a-ti primi banii inapoi.

Mentionam ca produsele vor fi inlocuite în limita stocului disponibil. Produsele returnate vor fi acceptate doar daca contin eticheta intacta, factura in original si produsele nu prezinta semne ca ar fi fost folosite.

Contravaloarea serviciilor suplimentare incluzand dar nelimitandu-se la transportul produselor, achitata de catre client, nu se ramburseaza. De asemenea cheltuielile de returnare/re-expediere vor fi suportate de către client.

Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de maxim 15 de zile, prin virament bancar, in contul clientului sau prin curierat rapid, iar plata transportului revine in totalitate clientului.

In cazul in care produsul prezinta urme de folosire, nu mai are eticheta sau nu mai prezinta folia de protectie cu care a venit, se va considera ca produsul nu mai este nou, prin urmare se va percepe o taxa de 25% din valoarea produsului de catre comerciant daca se va dori in mod insistent returnarea produsului.

Adresa de retur: Bucuresti, Bucuresti, Strada Parapetului numarul 26, camera 1 - Ruand Power Solutions SRL

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord