Denumirea companiei: MAXROM SRL
Cod unic de inregistrare: RO18783223
Nr. Reg. Comertului: : j33/819/2006
Adresa sediu social: Radauti, Suceava, Str. Simion Florea Marian,nr.3,
Magazin online

Politica de returnare

Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative, clientii pot returna produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice. Legea nu ofera si schimbarea produsului, acest serviciu fiind oferit aditional de catre firma SC MAXROM S.R.L

Daca, din anumite motive, sunteti nemultumit de un produs, cumparat de pe site-ul SC MAXROM S.R.L, aveti posibilitatea returnarii acestuia in termen de 14 zile calendaristice de la data primirii lui.

 In cazul acesta, clientul are doua optiuni:

  1. Rambursarea sumei platite (mai putin cele legate de transportul produsului)

Banii vor fi primiti inapoi de catre client in maxim 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere de la client, rambursarea putand fi amanata pana la primirea coletul sau pana cand clientul trimite o confirmare ca a expediat coletul, luandu-se in considerare data cea mai apropiata.

Returnarea banilor se va face prin aceeasi metoda de plata ca la comanda initiata, daca nu s-a convenit altfel cu clientul.

  1. Inlocuirea produsului

Banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs.

Dreptul de Retur in 14 de zile este valabil doar pentru persoanele fizice ce au achizitionat produse de la SC SC MAXROM S.R.L

Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original.

PFA-urile si persoanele juridice NU BENEFICIAZA de dreptul de retur în 14 zile  Conform OUG 34/2014, privind drepturile consumatorilor

Atentie! Produsele returnate nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau sa fie deteriorate in vreun fel. Nu se vor accepta produsele lovite, folosite neadecvat sau uzate!

Nu ezitati sa ne contactati imediat, in cazul in care un produs comandat de pe site nu corespunde cerintelelor dvs si/sau specificatiilor tehnice de pe site.

Procedura de returnare

  1. Va rugam sa realizati o solicitare scrisa. Puteti face asta prin completarea formularului de retur din josul paginii teamdeals
  1. Trimiteti produsul impreuna cu toate accesoriile primite si certificatul de garantie.
  2. Dupa ce ati efectuat acesti pasi va rugam sa expediati produsul la adresa Str. Simion Florea Marian, Nr.3A Radauti,Suceava  725400, impreuna cu Formularul de Retur. Clientul este responsabil de impachetarea produsului si a documentelor necesare pentru expediere.
  1. Imediat ce produsul va ajunge in posesia reprezentantilor SC SC MAXROM S.R.L veti fi contactat pentru confimarea si finalizarea procedurii de returnare. Cheltuielile de restituire a sumelor de bani sunt suportate conform legii de catre vanzator.
Adresa de retur: Radauti, Suceava, Str. Simion Florea Marian,nr.3 - MAXROM SRL

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord