Invita-ti prietenii si castiga pana la 450 RON. Afla mai multe detalii

magazin Vipera Cosmetics

Denumirea companiei: GEOMIR CONSULTING S.R.L.
Cod unic de inregistrare: 36547980
Nr. Reg. Comertului: : J23/3788/2016
Adresa sediu social: Bragadiru, Ilfov, Prelungirea Ghencea, nr. 45, bl. C3, sc. et. 5, ap. 79, camera 1,
Un sortiment bogat de produse de make-up si de ingrijire de calitate buna, la preturi accesibile, ideale pentru trusa de machiaj de acasa. Fiecare produs este testat dermatologic, aprobat si garantat ca fiind sigur. O parte din produse sunt hipoalergenice.

Termeni si conditii

Returul produselor se accepta conform termenilor si conditiilor mentionati mai jos si sunt in conformitate cu prevederile O.U.G. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) S.C. GeoMir Consulting S.R.L. isi rezerva dreptul de a accepta sau nu returul produselor.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau alte semne de uzura. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate. Produsele se pot returna doar in ambalajul cu care au fost expediate, ambalalul facand parte din produs. Distrugerea sau ruperea ambalajelor, sau a accesoriilor produselor, atrage imposibilitatea returnarii produselor, iar S.C. GeoMir Consulting S.R.L. nu poate fi facuta raspunzatoare. Produsele neacceptate pentru retur, vor fi returnate prin curier, cu plata cheltuielilor de returnare la consumator.

Produsele expediate de catre S.C. GeoMir Consulting S.R.L. nu sunt testere. Desi o parte din produse nu sunt sigilate, ele sunt expediate asa cum sunt livrate de producator.

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

S.C. GeoMir Consulting S.R.L. va rambursa contravaloarea produsului in maxim 14 (paisprezece) zile calendaristice de la data informarii in scris de catre Consumator asupra deciziei sale de retragere din contract. S.C. GeoMir Consulting S.R.L. va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut, in cazul in care S.C. GeoMir Consulting S.R.L. nu s-a oferit sa recupereze el insusi produsul. Suma de bani aferenta produselor returnate se va restitui ulterior verificarii produselor dupa stabilirea de comun acord a modalitatii de restituire sau conform procedurilor legale.

Adresa retur : Calea Victoriei nr. 17, Bucuresti (in incinta Magazinului Victoria, la parter)


Exceptii:

Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

  1. Furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecÅ£ie a sanataÅ£ii sau din motive de igiena ÅŸi care au fost desigilate de consumator (ex: pensule, aplicatoare etc.)
  2. Produsele comandate online sau telefonic care au fost ridicate din punctul de lucru, nu beneficiaza de retur (acestea au posibilitatea de a fi verificate si de a li se testa functionalitatea inainte de ridicare).
  3. Nu prezinta documentele doveditoare ale achizitiei de pe TeamDeals.ro, partener ViperaCosmetics.ro
  4. In cazurile in care produsele returnate prezinta deteriorari sau sunt incomplete, prezinta urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, ambalaje deteriorate sau lipsa, ne rezervam dreptul de a refuza acceptarea returului.
  5. De asemenea, S.C. GeoMir Consulting S.R.L. isi rezerva dreptul de a refuza acceptarea returului in situatia unor abuzuri (de ex., returnari repetate).

 
Procedura de retur:

  1. Trimiteti email la comenzi at viperacosmetics.ro, cu: numarul de comanda, data comenzii, numele si numarul de telefon, sau completati formularul de retur de pe TeamDeals.ro
  2. Asteptati primirea confirmarii returului
  3. Trimiteti produsul/produsele prin curier rapid, impreuna cu o copie a facturii si un document care sa contina numarul comenzii, numarul de telefon, nume si IBAN beneficiar pentru plata returului, la adresa punctului de lucru al S.C. GeoMir Consulting S.R.L. din Calea Victoriei nr. 17, Bucuresti (in incinta Magazinului Victoria)
  4. In cazul in care optiunea de retur stabilita este cea prin predare personala, acesta se poate efectua la adresa punctului de lucru
  5. Valoarea produsului se returneaza in cont dupa primirea si verificarea returului

Adresa de retur: Bucuresti, Bucuresti, Calea Victoriei, Nr. 17 - GEOMIR CONSULTING S.R.L.

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord