magazin Vetro Design

Denumirea companiei: VETRO DESIGN SRL
Cod unic de inregistrare: 8409931
Nr. Reg. Comertului: : J40 /3366 /1996
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, Str. Veronica Micle, nr. 20, Bl. M6, Sc.B, Ap. 72, Bucuresti, sector 1,
Magazin online

Vetro Design asigura si garanteaza conformitatea produselor achizitionate precum si eventualele vicii ascunse, declarand pe propria raspundere,  ca produsele comercializate nu pun in pericol viata, sanatatea, securitatea muncii si nu produc un impact negativ asupra mediului.

Produsele cumparate prin intermediul site-ului beneficiaza de o perioada de garantie caracteristica, specificata pe site, in pagina produsului. 

Reclamatii

Va rugam ca inainte de folosire sa verificati toate produsele cumparate, sa cititi cu atentie instructiunile de utilizare ale fiecarui produs in parte.

Verificati produsele achizitionate de eventuale defecte vizibile.

Reclamatiile primite dupa ce produsul a fost folosit nu se iau in considerare.

Daca produsele cumparate prezinta defecte de fabricatie, returnati-le impreuna cu ambalajul lor original.

Produsele cu defecte de fabricatie constatate de Vanzator vor fi inlocuite sau Cumparatorului ii vor fi returnati banii pe produsele defecte.

Inainte de folosire cititi cu atentie etichetele produselor (cu instructiuni de folosire) si pastrati-le in eventualitatea unei reclamatii, dar si pentru a sti cum sa curatati si sa intretineti produsul pe viitor.

Politica de returnare

Produsele achizitionate se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile de la primirea acestora  fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Dreptul de retragere / retur se aplica numai cumparatorilor persoane fizice. Cumparatorii care utilizeaza produsele in scop profesional, societati comerciale, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale, intreprinderi familiale sau altele asemanatoare nu beneficiaza de acest drept.

Returnarea produselor se va face exclusiv pe cheltuiala Clientului si se vor retine toate beneficiile primite cu ocazia achizitiei (cheltuieli de transport,. produse promotionale, discounturi acordate, etc), cu exceptia cazurilor in care marfa s-a trimis gresit sau prezinta defecte din culpa Furnizorului.

Important: va rugam sa nu ne trimiteti produsele returnate folosind plata ramburs, intrucat nu le vom accepta.

Contravaloarea produselor returnate se va plati in termen de maxim 14 de zile de la returnarea acestora, prin virament bancar, doar dupa ce verificam starea produselor returnate.

Rambursarea contravalorii produselor returnate:

Sumele care se ramburseaza acopera doar sume pe care le-ati platit si cuprind:

Valoarea produselor, platita de dvs. prin comanda initiala

Costurile livrarii initiale a produselor care dvs.

Termen de rambursare a sumelor: 14 zile calendaristice de la data la care intram in posesia produselor returnate.

Modalitate de rambursare:

 • pentru Comenzile achitate cu card online:  prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
 • pentru Comenzile achitate cu ramburs sau prin banca / OP - prin virament bancar, in contul pe care il furnizati in Formularul de returnare

Cum faceti returnarea:

1. Ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a returna, prin email sau telefonic

2. Primiti de la noi un Formular de retur. In acest formular veti completa, printre altele, informatii privitoare la produsele pe care doriti sa le returnati, banca si contul bancar in care va va fi rambursata valoarea produselor returnate.

3. Puneti produsele de returnat intr-un colet, impreuna cu Formularul de retur. Va rugam sa impachetati produsele astfel incat sa fie protejate cat mai bine. Produsele pe care le returnati trebuie sa fie in aceeasi stare in care le-ati primit.

4. Trimiteti coletul catre noi, folosind o firma de curierat sau aduse direct la Depozitul nostru din  Str Soldat Constantin Dragan, nr. 20, Sector 3, Bucuresti

Conditii Retur Produse:

Marfa este intreaga, curata, in ambalaj original intact (fara urme de murdarie, scotch, intepaturi, rupturi, zgarieturi) si nu a expirat intre timp.

Sunt exceptate de la exercitarea dreptului de retur: produsele realizate la comanda, dupa specificatiile si instructiunile Cumparatorului sau personalizate pentru acesta, produsele care se pot deteriora sau degrada rapid, produsele ce sunt parte a unui ansamblu si nu pot fiseparate de celelalte elemente componente.

Dupa 48 de ore de la primirea unui produs, acesta se supune conditiilor de Service sau Garantie si nu se mai poate returna, doar repara sau inlocui.

Conditii de garantie:

Pentru a putea beneficia de garantie, este obligatorie prezentarea facturii si a Certificatului de garantie. Produsul va fi insotit de toate accesoriile cu care s-a  achizitionat  si livrat.

Produsul reclamat trebuie sa contina toate elementele necesare identificarii, inscrise pe documentul de achizitie, pe eticheta, ambalaj sau marcate direct pe acesta( lot/ serie etc)

Garantia produsului nu acopera urmatoarele situatii:

 • Defectele cauzate de utilizarea defectuoasa
 • Deteriorari termice, mecanice si plastice ale produsului  datorate accidentelor, vibratiilor, intemperiilor, neglijentei in utilizare sau a altor factori independent de Producator
 • Utilizarea produsului  in conditii neadecvate ( ex. tensiune de alimentare necorespunzatoare, actiuni ale substantelor chimice, noxe, fum, praf sau umiditate  etc)
 • Utilizarea produsului in aplicatii ce necesita performante si calitati , altele  decat cele oferite de clasa si scopul pentru care acest produs este destinat sau in afara specificatiilor sale tehnice
 • Nerespectarea instructiunilor de utilizare  sau instalare  prevazute in manualul produsului
 • Utilizarea de baterii, surse de alimentare sau accesorii, altele  decat cele produse, aprobate sau recomandate de catre Producator
 • Schimbarea starii originale a produslui prin interventii neautorizate
 • Pierderea sau deteriorarea certificatului de garantie
 • Aparate Electrice, Electronice:

In cazul în care au fost desigilate si testate de catre client, trebuie returnate curatate si igienizate, pentru ca returul in Service sa fie acceptat; produsele trebuie sa fie instotite de copie documente achizitie si ambalajele initiale.

 • Becuri, lanterne, baterii, acumulatori

pot fi returnate doar daca sunt sigilate.

Perioada de garantie se prelungeste automat cu durata de retinere a produsului la Furnizor pentru procedurile de service justificate si aprobate.

Adresa de retur: Bucuresti, Bucuresti, Str. Soldat Constantin Drăgan, Nr. 20, Sector 3, 032855, Bucuresti. - VETRO DESIGN SRL

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord