magazin VENUS HUB

Denumirea companiei: VENUS HUB SRL
Cod unic de inregistrare: 46719099
Nr. Reg. Comertului: : J2/1607/2022
Adresa sediu social: Arad, Arad, STRADA PETRU MAIOR NR.39,
Salutare și bine ai venit la Venus Hub! Suntem încântați să te avem alături de noi în căutarea celor mai noi și mai inovative produse!

La Venus Hub, ne dorim să fim mereu mai buni și punem clienții noștri pe primul loc, asigurându-ne că au parte de cele mai bune produse și servicii.

Îți mulțumim că ai ales să cumperi de la noi și vrem să-ți oferim un plus de valoare în experiența ta de shopping online.

Te așteptăm cu drag să descoperi selecția noastră de produse și ne dorim să ai o experiență de shopping online unică și plină de satisfacție.
Mulțumim că ești clientul nostru și ne dorim să te avem alături de noi în continuare!

Cu drag,
Echipa Venus Hub

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind aceeasi modalitate de plata ca si cea folosita pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari.
Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa Strada Petru Maior Nr.39, Arad, Arad, 310454 fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.
Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.
Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Adresa de retur: Arad, Arad, STRADA PETRU MAIOR NR.39 - VENUS HUB SRL

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord