Invita-ti prietenii si castiga pana la 450 RON. Afla mai multe detalii

magazin Urgent Business Mag

Denumirea companiei: URGENT BUSINESS MAG SRL
Cod unic de inregistrare: 42957977
Nr. Reg. Comertului: : J23/3730/2020
Adresa sediu social: Glina, Ilfov, Sat Glina, Comuna Glina, Str Libertatii 302, Ilfov,
Magazin online

 Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. 

Daca va retrageti, vom rambursa  suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Vom efectua aceasta rambursare folosind ca si modalitate de plata un cont bancar sau prin mandat postal , cu exceptia cazului in care v-ati exprimat acordul expres pentru o alta modalitate de rambursare; in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. 

Expediati produsele prin curier sau prin Posta Romana, la adresa Glina, Ilfov, str. Libertatii, nr.302, 77105, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor daca  nu sunteti multumit de produsul comandat,ne asumam plata transportului doar in cazul in care produsele sunt defecte sau trimise gresit .

Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor.

Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

 

 

 

 

 

Adresa de retur: Glina, Ilfov, Str. Libertatii, nr. 302 - URGENT BUSINESS MAG SRL

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone