magazin TrainerSport

Denumirea companiei: MON SPORT SHOP SRL
Cod unic de inregistrare: RO33719771
Nr. Reg. Comertului: : J35/2396/2014
Adresa sediu social: Sacalaz, Timis, Str. Trandafirilor Nr. 16,
Trainersport.ro este inspirat de nevoia oamenilor de a avea acces rapid şi in condiţii sigure la produse originale de calitate.

Ne ghidăm in permanenţă dupa tendinţele actuale, dar in acelasi timp ţinem cont de nevoile şi cerintele clienţilor noştri. Astfel le oferim acestora posibilitatea de a alege dintr-o gamă diversificată de produse Nike, Adidas, Puma, Reebok sau New Balance. 

Dorim sa va oferim produse de calitate superioara si servicii complete la preturi avantajoase. Ne dorim clienți noi, pe care vrem să îi obținem prin imbunatăţirea constantă a site-ului şi prin consultanță și servicii de calitate. 
Intenția este de a-i surprinde chiar și pe cei care ne cunosc deja, prin noi servicii și oferte speciale.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, inregistrand o cerere de retur aici. Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. Daca va retrageti, va vom rambursa contravaloarea produselor returnate, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract. Metoda de rambursare a banilor este doar prin cont bancar, cu precizarea ca rambursarea se realizeaza intre 1-10 zile calendaristice;in orice caz, nu vi se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursari. Expediati produsele, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile. Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor. Sunteti responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezulta din manipulari, altele decat cele necesare pentru determinarea naturii, calitatilor si functionarii produselor. Operatorii nostri va vor oferi suport in alegerea modalitatii de returnare si va vor oferi detaliile necesare cu privire la adresa de expediere a produselor, ambalare sau contactarea firmei de curierat.

  • Pentru orice schimb/retur produsele trebuie sa fie nepurtate, sa nu aiba mirosuri improprii si sa fie trimise impreuna cu toate accesoriile acestora (siret, eticheta, cutie producator etc).Ne rezervam dreptul de a trimite inapoi coletele care nu respecta aceste conditii sau de a retine o parte din valoarea de restituit, pentru restaurarea produsului.In acest caz suma ii va fi comunicata clientului.
  • Costurile de transport pentru schimb/retur sunt suportate de catre cumparator, indiferent de motiv!
  • Returul se face cu ramburs zero.Nu acceptam colete cu ramburs, deoarece trebuie sa verificam continutul. De asemenea nu acceptam colete cu plata transportului la noi.Coletele care nu respecta aceste conditii vor fi refuzate!
  • Produsul se poate schimba cu o alta marime sau cu un alt model, sau se poate returna contravaloarea produsului.
  • Optiunea privind modalitatea de returnare a coletului apartine in totalitate clientului, acesta fiind cel care va suporta in mod direct pretul transportului, in functie de preturile practicate de operatorul ales.  Recomandam sa trimiteti coletul inapoi la noi, doar prin aceeasi metoda de transport prin care l-ati primit( Fan Courier sau DPD), pentru o mai buna coordonare
  • Pentru schimbarea sau returnarea produsului, acesta trebuie sa ajunga la noi in maxim 14 zile calendaristice, conform legislatiei in vigoare
  • Daca alegeti schimbarea produsului comandat cu un produs mai scump, veti achita diferenta.În cazul solicitării unui alt produs mai ieftin, diferența de preț se va returna in contul bancar al clientului.
  • In cazul returului produsului, banii vor fi inapoiati in maxim 10 zile lucratoare de cand receptionam noi coletul. Banii vor fi returnati in contul bancar furnizat de client.
Adresa de retur: Sacalaz, Timis, Str. Trandafirilor Nr. 16 - MON SPORT SHOP SRL

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord