magazin Themra Romania

Denumirea companiei: Estore Business Sales SRL
Cod unic de inregistrare: RO31397025
Nr. Reg. Comertului: : J40/3677/2013
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, Sos. Oltenitei, nr. 162, bl. 3, sc. 4, et. 2, ap. 126, sector 4,
Themra Macun este un afrodisiac pe bază de miere care combină puterea a 21 de plante şi ingrediente pentru a oferi multiple beneficii asupra sănătăţii. Themra Macun îmbunătăţeşte calitatea vieţii în 10 moduri esenţiale: Maximizează performanţa sexuală, Fortifiază şi tonifică musculatura, Sporeşte libido-ul, Energizează în momente de oboseală şi stres, Ameliorează starea de spirit, Stimulează memoria, Reduce colesterolul, Ajută la stabilizarea nivelului de zahăr din sânge, Reface nivelul de hormoni masculini, Întăreşte sistemul imunitar.

Produsele vor fi returnate  în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, documentele care le-au însoțit și cu o copie a Facturii de achiziție, prin curier, la adresa Sos. Oltenitei, nr. 162, bl. 3, sc. 4, et. 2, ap. 126, sector 4, Bucuresti.

Returnarea unui produs fără ambalajul acestuia sau fără accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporți de siguranță, elemente de protecție din carton sau polistiren etc.) sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produselor, conform celor menționate mai jos. Nu se acceptă pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, pete, socuri, etc.. fara ca acestea sa fie aduse la conformitate.
Adresa de retur: Bucuresti, Bucuresti, Sos. Oltenitei, nr. 162, bl. 3, sc. 4, et. 2, ap. 126, sector 4 - Estore Business Sales SRL

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord