magazin Tapetcenter

Denumirea companiei: Juliamon
Cod unic de inregistrare: RO24619005
Nr. Reg. Comertului: : J05/2587/2008
Adresa sediu social: Oradea, Bihor, Pavilioanele Cfr , nr 34,
SC JULIAMON SRL
RO24619005
Magazin de tapet si accesori totul ce tine de perete
Adresa sediu social Str paviliooanele cfr 34 Oradea

 

La TAPETCENTER la fel cum ai cumparat simplu, poti sa returnezi usor produsele. Conform OUG 34/2014, majoritatea produselor vandute ONLINE pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice, daca cumparatorul este persoana fizica. Persoanele juridice nu au drept de retur. 

Conditii generale pentru returnarea produselor:

  1. Produsele achizitionate prin intermediul siteului TAPETCENTER, pot fi returnate in termen de 14 zile calendaristice, de la preluarea coletului.
  2. Produsele care urmeaza sa fie returnate, trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost primite, ambalate in folia lor de protectie, insotite de eticheta originala si o copie dupa factura. Nu se pot returna produsele, care s-au deteriorat in urma manipularii necorespunzatoare de catre Cumparator. 
  3. Cheltuielile de transport sunt suportate in totalitate de catre Client.

NU SE ACCEPTA RETUR PENTRU PRODUSELE CARE AU FOST ADUSE PE COMANDA SPECIALA, SI PENTRU PRODUSELE VANDUTE LA METRU ( FOLIE AUTOADEZIVA, MATERIALE PERDELE SI DRAPERII, INLOCUITOR DE FAIANTA, ETC)

Cum pot returna un produs?

  1. Pentru a returna un produs trebuie sa completezi formularul de retur SAU poti returna direct din contul tau urmând instructiunile DE MAI JOS 
  2. Dupa ce trimiti solicitarea de retur, vom trimite in mail procedura de retur. 
  3. Dupa ce ati primit confirmarea pe mail, trebuie sa ne trimiteti produsele cu orice firma de curierat rapid, plata transportului fiind suportat de expeditor. Daca un colet este trimis cu plata transportului la Destinatar, avem dreptul de a retine contravaloarea transportului din suma pe care trebuie sa returnam. Toate produsele trebuie sa fie ambalate corespunzator (in folie de protectie) .
  4. Adresa unde puteti trimite produsele in caz de retur: Oradea, Bld. Decebal nr 124, Showroom Tapetcenter.
  5. Produsele returnate trebuie sa fie in stare perfecta in momentul preluarii de catre TAPETCENTER, altfel coletul poate fi refuzat.  
  6. Dupa verificarea produselor, daca se constata ca sunt intacte, in termen de 14 zile calendaristice, contravaloarea acestora va fi virata in contul bancar, furnizat de catre Client. 

Adresa de retur: Oradea, Bihor, Pavilioanele Cfr , nr 34 - Juliamon

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord