magazin Startover Mag Online

Denumirea companiei: Startover SRL
Cod unic de inregistrare: RO34965146
Nr. Reg. Comertului: : J40/10866/2015
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, Sos. Andronache nr. 179,

Magazin online

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, apoi veti inregistra un formular de retragere comanda pe care il gasiti pe site.
Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. 
Daca va retrageti, vom rambursa orice suma pe care am primit-o de la dumneavoastra, inclusiv costurile livrarii, cu exceptia costurilor suplimentare determinate de faptul ca ati ales alta modalitate de livrare decat cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi. Vom efectua aceasta rambursare in contul bancar mentionat in formularul de retragere, pretul platit urmand a va fi returnat in termen de maxim 30 de zile de la data denuntarii contractului. Putem amâna rambursarea până la data la care primim înapoi produsele sau până la momentul la care ne-aţi furnizat dovada că aţi trimis înapoi produsele, fiind valabilă data cea mai apropiată.

 Expediati produsele prin Posta sau Curier  la adresa Sos. Andronache 179, Bucuresti, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile .

 

Dumneavoastra va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor.

Produsele pe care le returnati trebuie să fie în aceeași stare în care le-ati primit. Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice/electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.

Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte și toate documentele cu care a fost livrat produsul. Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea. 

Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate..

Alege si alt produs de mai jos si
ai transport gratuit pentru comenzi de peste 350 lei

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord