magazin Real Shopping Online SRL

Denumirea companiei: Real Shopping Online SRL
Cod unic de inregistrare: RO45652403
Nr. Reg. Comertului: : J22/544/2022
Adresa sediu social: Iasi, Iasi, Zugravi, Nr. 79, et.1, ap.3,
Real Shopping Online SRL este o firma care doreste sa aduca produse de calitate la preturi cat mai avantajoase.

5.1. Perioada de Retragere Aveti dreptul legal de a va retrage comanda sau din contractul încheiat cu noi în termen de 14 zile, fara a motiva retragerea. Pentru a respecta termenul-limita de retragere, este suficient sa trimiteti comunicarea de retragere înainte de expirarea perioadei de retragere. Perioada de retragere va expira la 14 zile dupa data livrarii, adica data la care dumneavoastra sau o parte terta (alta decât transportatorul) indicata de dumneavoastra, intrati în posesia fizica a produsului sau, în cazul mai multor produse care fac parte dintr-o singura comanda si au fost livrate separat: ultima zi în care dumneavoastra sau o parte terta (alta decât transportatorul) indicata de dumneavoastra, intrati în posesia fizica a ultimului produs.


5.3. Exceptii NU SE POT RETURNA URMATOARELE CATEGORII DE PRODUSE:
- Produse care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi sau care nu respecta termenii de garantie;
- Produse care nu respecta termenii certificatului de garantie;
- Produse aduse pe comenzi speciale;
- Produse susceptibile a se deteriora sau expira rapid;
- Produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de cumparator;
- Produse de îngrijire personala, igiena casei sau personala, accesorii medicale desigilate;
- Produse identice desigilate în cazul achizitionarii mai multor bucati (peste 2);
- Produse primite cadou la alte produse doar cu conditia unei noi achizitii;
- Produse consumabile, care prin natura lor, odata desigilate nu pot fi revândute sub nici o forma.

Produsele care prezinta defectiuni sau vicii de fabricatie (nu defecte cauzate de utilizator, care contravin termenilor de garantie) în termen de 48 de ore de la receptie vor fi înlocuite (fara alte costuri - în limita stocului disponibil si cu conditia ca produsul sa fie pachet complet exact ca în momentul ridicarii sau livrarii) cu conditia notificarii în scris la adresa de e-mail de mai jos. În cazul în care nu se respecta conditiile de returnare, produsul va intra în regim normal de garantie, conform Legii 449/2003. 

5.4. Consecintele retragerii Vom efectua aceasta rambursare prin transfer bancar sau mandat postal. Avem dreptul de a amâna rambursarea pâna la primirea  si verificarea produselor.

5.4.1. Rambursarea:  Daca vom accepta returnarea produsului, va vom rambursa toate platile primite de la dumneavoastra (cu exceptia costurilor rezultate din transportul produselor catre noi) nu mai târziu de 30 zile de la primirea produsului returnat noua.  Costurile de returnare a produsului: Conform legii, cheltuielile cu returul produselor catre comerciant revin în sarcina consumatorului.

5.4.2. Returnarea produsului: Veti trimite înapoi produsele la adresa noastra de retur (vezi mai jos) nu mai târziu de 14 zile de la data la primirii marfii. Termenul este respectat daca trimiteti înapoi produsul înainte ca perioada de 14 zile sa expire. Produsul poate fi returnat numai prin curier sau la sediul din care a fost livrat. Puteti gasi adresa de retur indicata în factura ce insoteste marfa, la Punct de Lucru, sau prin contactarea Serviciului Clienti la datele de contact indicate pe site-ul nostru.

5.4.3. Raspunderea dumneavoastra: Raspundeti doar pentru diminuarea valorii produselor rezultata din manipulare, alta decât cea necesara pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a produselor. 

  5.4.4. RETURNAREA PRODUSELOR - ACHIZITII PERSOANE JURIDICE: În cazul persoanelor juridice (sau a tuturor asociatilor, organizatilor, societatilor, etc., care sunt înregistrate în baza unui cod fiscal), se aplica toti termenii mentionati in prezenta politica de returnare cu exceptia perioadei de returnare care este de 5 zile calendaristice(returnarea fizica a produselor se va face in maximum 3 zile calendaristice de la confirmarea returnarii), iar perioada maxima de returnare a baniilor este de 30 de zile.  Procedura de returnare este identica ca in cazul persoanelor fizice, adica este obligatorie transmiterea pe e-mail a formalarului mai sus prezentat. Returnarea baniilor se va face doar prin ordin de plata, indiferent de modalitatea de plata initiala.

5.4.5. Alte conditii Produsele de folosinta intima nu se pot returna.
Adresa de retur: Iasi, Iasi, Zugravi, Nr. 79, et.1, ap.3 - Real Shopping Online SRL

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord