magazin Preturi Reduse

Denumirea companiei: Brasoveanul Urias SRL
Cod unic de inregistrare: RO31801670
Nr. Reg. Comertului: : J40/7396/2013
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, Str. Clabucet, nr 33, sector 1,

Comercializeaza o gama diversa de produse si jucarii pentru copii. Articole de casa,decoratiuni,cadouri pentru toate varstele

Conform Ordonantei de Urgenta Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative:

Inainte de expirarea perioadei de retragere, Consumatorul are dreptul  de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator.

 
Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit).
Returnarea produsului catre S.C. Brasoveanul Urias S.R.L trebuie facuta prin intermediul unei firme de curierat rapid aleasa de client , exceptie Posta Romana , conform O.U.G Nr.34/2014 Articolul 6 , litera i .
 
Rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 14  zile de la receptia produsului returnat.
 
Odata cu lansarea comenzii produsului clientul isi da acordul privind Termenii si Conditiile comerciale si i sa adus la cunostinta termenul de 14 zile privind returnarea unui produs sau retragerea din contractul la distanta Conform O.U.G Nr 34/2014 Art 6 alin.(1) lit h)
 
Daca produsul livrat catre client este neconform , prezinta defecte sau este deteriorat contravaloarea transportului este suportata integral de catre S.C. Brasoveanul Urias S.R.L .
Daca produsul este returnat  de client este zgariat, lovit,spart , cu urme de interventii neautorizate , intr-o stare in care nu mai poate fi vandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a reexpedia produsul clientului, pe cheltuiala acestuia si de a refuza returul acelui produs. Acesta clauza se aplica conf. O.U.G Nr.34/2014, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.U.G Nr.34/2014 )
 
Produsul poate fi returnat numai daca este in aceleasi conditii in care a fost primit, nu este deteriorat si nu prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri . Returul produselor se poate face doar prin serviciul de curierat rapid (exceptie Posta Romana) . In cazul returului prin curier al unui produs aflat in perioada legala de returnare de 14 zile , costurile de transport sunt suportate de catre cumparator.
Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor. In conformitate cu Directiva 2011/83/UE, punctul (47) din prezentare: pentru a stabili natura, caracteristicile si modul de functionare a bunurilor, consumatorul ar trebui sa le manuiasca si sa le inspecteze in acelasi mod in care i s-ar permite sa-o faca intr-un magazin; de exemplu, consumatorul ar trebui doar sa probeze un articol de imbracaminte, nu sa il poarte.
Costurile de returnare pot sa difere fata de taxa achitata initial, in functie de curierul ales de catre cumparator , taxa achitata initial de catre client este o taxa fixa , stabilita de catre S.C. Brasoveanul Urias S.R.L, diferenta de valoare a taxei de transport fiind suportata de societatea noastra.
 
Adresa Returnare Produse: 
 
 S.C. Brasoveanul Urias S.R.L. , Bulevardul Bucurestii Noi, nr 16, Sector 1Bucuresti.
 S.C. Brasoveanul Urias S.R.L. va inapoia prin transfer bancar contravaloarea marfii returnate in maxim 14 de zile de la data returnarii produselor.Conform legislatiei din Romania puteti sa returnati produsele cumparate in termen de 14 zile de la cumpararea lor.

In cazul in care produsul comandat nu corespunde prezentarii de pe site sau prezinta defecte de fabricatie, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 10 de zile din momentul in care l-ati primit.

Adresa de retur: Bulevardul Bucurestii Noi, nr 16, Sector 1

Adresa de retur: Bucuresti, Bucuresti, Bulevardul Bucurestii Noi, nr 16, Sector 1 - Brasoveanul Urias SRL

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord