magazin PAOLOmag

Denumirea companiei: Paolomag
Cod unic de inregistrare: 48648199
Nr. Reg. Comertului: : J09/571/2023
Adresa sediu social: Braila, Braila, Str. Hipodrom, Nr.27, Bl.K1, Sc.1, Et.Parter, Ap.2,
Magazin online în care găsiți accesorii auto și nu numai, huse scaune din piele, jante & anvelope la preturi imbatabile. Daca aveti nevoie de ceva anume si nu este listat pe site-ul nostru, sunati si va ajutam cu placere

Daca doresti sa returnezi un produs catre PAOLOmag  indiferent de motiv, trebuie sa urmezi procedurile noastre de returnare (prezentate mai jos) si sa trimiti catre noi produsul pe care l-ai primit de la noi, în conformitate cu aceste proceduri.

Conditii de returnare a produselor:

NU SE POT RETURNA PRODUSELE FOLOSITE!

– produsul nu va prezenta semne de uzura

– produsul nu va fi deteriorat 

-produsul nu va fi folosit, in caz ca ai comandat un produs si nu il mai doresti sau nu se potriveste cu ce doresti atunci il poti returna dar fara a il folosi 

(ne rezervam dreptul sa refuzam produse care au urme de folosire sau deteriorare, va rugam in mod repetat in caz de retur sa NU se foloseasca produsul sau sa se deterioreze ambalajul acestuia, inclusiv produsele ce au ambalajul rupt/deteriorat si nu se mai pot recomercializa)

– instiintarea pentru returnarea produsului sa fie facuta in 14 zile de la momentul primirii coletului prin e-mail la contact@paolomag.ro sau prin completarea formularului de  retur din josul pagini !

– returnarea produselor se va face intr-un ambalaj care nu permite deteriorarea produsului pe durata transportului

– ne rezervam dreptul de a refuza coletele deteriorate sau produsele care prezinta semne de uzura

– retururile se vor face numai impreuna cu factura primita 

Modalitate De Returnare:

– te rugam sa completezi formularul de la finalul acestei pagini

– dupa confirmarea de primire a solicitarii, ne poti returna produsul EXCLUSIV prin curier rapid, cu RAMBURS 0 Lei, cu mentiunea ca pe colet sa fie mentionat numele pe care s-a plasat comanda

– de indata ce noi primim produsul iti vom returna banii (in maxim 14 zile calendaristice)

–  Returnarea Banilor Se faci Prin Posta Romana Sau prin Banca 

– pentru retur, singurul cost pe care il vei suporta va fi costul de transport al produsului catre sediul nostru 

Pentru a beneficia de o restituire, produsul trebuie returnat în termen de 14 zile de la primire, in starea initiala, te rugam sa te asiguri ca toate etichetele raman atasate produsului. Asigura-te ca nu exista semne pe produs. Te rugam sa returnezi produsul intr-un ambalaj care nu permite deteriorarea produsului pe durata transportului.

Ai obligatia legala de a avea grija de produs/e cat timp se afla in posesia ta. Cu mare placere oferim si schimbul de produse.

*ATENTIE : IN CAZUL SCHIMBARII DE PRODUSE, CLIENTUL ESTE OBLIGAT SA NU FOLOSEASCA PRODUSUL PE CARE DORESTE SA IL SCHIMBE, SA TRIMITA PRIN CURIER PRODUSUL IN ACCEASI CONDITIE SI STARE IN CARE L-A PRIMIT, SA NU DESFACA AMBALAJUL SAU SA RUPA SIGILIILE SI SA NU DETERIOREZE IN VREUN FEL PRODUSUL.IN CAZ CONTRAR NE REZERVAM DREPTUL SA REFUZAM SCHIMBAREA ACESTUI **PRODUS, IN CAZUL SCHIMBARI DE PRODUSE, CLIENTUL VA SUPORTA TRANSPORTUL PANA LA SEDIUL NOSTRU A PRODUSULUI PE CARE DORESTE SA IL SCHIMBE, IAR NOI VOM TRIMITE UN ALT PRODUS ALES DE CLIENT CU COSTUL DE TRANSPORT IN VALOARE DE 22 LEI.

Coletele ce contin produsele returnate se vor desface cu filmare video, pentru a evidentia orice problema in cazul in care exista cu produsul/produsele sosit. 

Coletele ce contin produsele returnate se vor desface cu filmare video, pentru a evidentia orice problema in cazul in care exista cu produsul/produsele sosit. 

Adresa firmei pentru retur

PAOLOmag SRL

Strada Pacii 63, Salcea 727475

Jud Suceava 

Telefon +40736 944 944

Adresa de retur: Braila, Braila, Str. Hipodrom, Nr.27, Bl.K1, Sc.1, Et.Parter, Ap.2 - Paolomag

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord