magazin PantaloniChic

Denumirea companiei: SMART SHOP SOPHIA BUSINESS
Cod unic de inregistrare: RO46357398
Nr. Reg. Comertului: : J21/427/2022
Adresa sediu social: Slobozia, Ialomita, Str. Filaturii, Nr.3, Birou Nr. 1, Et.p,
Magazin online

Vom fi raspunzatori pentru orice deficiente ale produsului.
Daca din orice motiv produsul nu este primit in stare perfecta sau nu va corespunde masura aleasa, ne contactati pentru a returna articolul, iar noi va vom trimite altul in cea mai scurta perioada de timp .

Nu vom suporta taxele de transport in cazul in care doriti sa schimbati produsul cu alt model, pe motiv ca v-ati razgandit in privinta modelului ales sau doriti returnarea produsului si restituirea banilor.Puteti opta si pentru returnarea banilor, dar nu mai tarziu de 14 zile de la primirea comenzii.

Restituirea banilor se face numai in baza unui cont bancar, iar taxa de transport va fi suportata de dumneavoastra. Nu returnam banii in magzin pentru comenzile efectuate online.

Pasii pe care trebuie sa-i urmati sunt urmatorii:

1. Produsul trebuie ambalat in cutia in care a fost trimis si impachetat intr-o coala protectoare pentru a nu deteriora ambalajul produsului.  

2. Sunati la noi cu mentiunea ca aveti un colet de returnat, iar noi vom lua legatura cu firma de curierat cu care colaboram,FanCourier pentru a stabili detalii referitoare la ridicarea coletului dumnevoastra.

Produsele au 14 de zile garantie.

VOR FI REFUZATE COLETELE TRIMISE DE DUMNEAVOASTRA RETUR, DACA ACESTEA NU SUNT AMBALATE EXACT ASA CUM LE-ATI PRIMIT sau urme de uzura !

Adresa de retur: Slobozia, Ialomita, Str. Filaturii, Nr.3, Birou Nr. 1, Et.p - SMART SHOP SOPHIA BUSINESS

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord