magazin NEW FASHION

Denumirea companiei: New Fashion Design
Cod unic de inregistrare: 46831750
Nr. Reg. Comertului: : J35/4351/2022
Adresa sediu social: Chisoda, Timis, Str.Azur nr.14,
NEW FASHION DESIGN comercializeaza o gama variata de produse cosmetice,gift seturi,ceasuri,bijuterii si accesorii,baby,portofoliul nostru de produse marindu-se constant.Suntem pe piata incepand din septembrie 2022 si oferim clientilor produse de cea mai buna calitate,preturi mici si consiliere asupra tuturor produselor prezentate in magazinul nostru.

Descarcati formularul de retragere comanda din subsolul siteului TeamDeals.ro  (se descarca in calculator cand apasati , il printati si completati.

Pregatiti coletul de retur in ambalajul/cutia originala impreuna cu toate accesoriile, factura in original si formularul de retur completat si semnat, sigilate in amabalaj tip punga plastic sau cutie carton.
Expediati coletul retur prin Curier catre Str Azur nr.14 Timisoara, Timis.

Atentie! Conform politicii de retur si din motive de igiena si de protectie a sanatatii clientilor, produsele din categoria frumusete & sanatate se pot returna doar daca nu au fost testate, folosite si desigilate! ( OUG 34/2014 Art. 16)

Achitati transportul inainte de expediere.
Contravaloarea produselor se va restitui in maxim 14 zile (termen legal) prin transfer bancar.
*produsele returnate si ambalajele/cutiile de produs nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau defecte din partea clientului.

Adresa de retur: Chisoda, Timis, Str.Azur nr.14 - New Fashion Design

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord