magazin MC&A Amenajari

Denumirea companiei: PEINTERMARKET SRL
Cod unic de inregistrare: RO35720900
Nr. Reg. Comertului: : J06/205/2016
Adresa sediu social: Beclean, Bistrita-Nasaud, Primaverii 16 Beclean,
S.C.PEINTERMARKET S.R.L. Suntem o companie speciallizată în domeniul amenjărillor interioare și nu numai. Clienții noștri, adică vecinii dumnevoastră, ne recomandă drept “experții în realizarea de ferestre și amenajări” și ne bucurăm să spunem că suntem apreciați în plan European pe toate liniile de muncă în domeniul construcțiilor doarece echipa noastră are o experienta acumulata de peste 10 ani.

Cu ce ne ocupăm?

Concret, vă reamintim că societatea noastră produce și comercializează tâmplărie din PVC și Aluminiu, jaluzele verticale sau orizontale, rolete textile și de bambus, plase antiinsecte cu balamale fixe sau rulou, uși pentru garaj, marchize, usi de interior sau de exterior și nu în ultimul rând glafurile de care aveții nevoie.
Fiind o echipa veche, colaborarea pe care o avem cu diverse firme din dommeniu ne permite să vă putem oferii prețurile cele mai mici, calitatea serviciilor noastre fiind garantata iar timpul de executie este de până la 14 zile lucrătoare.

... (citeste mai mult)

Ce trebuie sa stii pentru ca procesul de retur sa decurga usor:

 1. Ca sa returnezi produsele vândute de MC&A Amenajari , completeaza formularul de retur.

 2. Asigura-te ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur.

 3. Daca vrei sa returnezi mai multe bucati din acelasi produs este suficient sa completezi un singur formular de retur. Daca vrei sa returnezi mai multe produse, diferite, completeaza cate un formular pentru fiecare dintre acestea.

 4. Descarcati formularul de retragere comanda din subsolul siteulu  (se descarca in calculator cand apasati , il printati si completati.
  Pregatiti coletul de retur in ambalajul/cutia originala impreuna cu toate accesoriile, factura in original si formularul de retur completat si semnat, sigilate in amabalaj tip punga plastic sau cutie carton.
  Expediati coletul retur prin Curier catre Str Valea Viilor nr 2, Beclean Bistrita-Nasaud
   
  Achitati transportul inainte de expediere.
  Contravaloarea produselor se va restitui in maxim 14 zile (termen legal) prin transfer bancar.
  *produsele returnate si ambalajele/cutiile de produs nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau defecte din partea clientului 
   
  Exceptii:
  Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):
   
  Licente software (din aceasta categorie fac parte si produsele ce detin sisteme preinstalate)
  Produsele pentru ingrijire personala, cosmetice, parfumuri, produsele pentru igiena intima si produsele pentru igiena dentara pot fi returnate doar daca sunt sigilate.
  Extensii de garantii etc.
  CD-uri desigilate
  Poti returna anvelopele, jantele, produsele de electrica auto, cele de intretinere & cosmetic auto daca nu le-ai folosit, insotite de eticheta originala, nedeteriorata si celelalte elemente de identificare atasate
  Casti intraauriculare
  Saltelele, decoratiunile si obiectele textile se pot returna doar daca sunt sigilate sau nu au fost indepartate etichetele acestora
  Asigurarile auto
  Jucariile produsele pentru copii & bebe si produse pentru gravide se pot returna doar sigilate
  Cartile care prezinta urme de utilizare
  Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate
  Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri, trebuie returnate si acestea. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.
   
  Deoarece nu se poate stabili cu exactitate valoarea diminuarii contravalorii urmatoarelor produse acumulatori, baterii, incarcatoare, cartuse imprimanta, folii de protectie, etc., acestea se pot returna doar sigilate.
   
  Nu se va accepta returul produselor care au conturi/parole active setate de catre client.

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord