Denumirea companiei: MATIMO CONCEPT
Cod unic de inregistrare: 36006934
Nr. Reg. Comertului: : J23/3492/2020
Adresa sediu social: Bragadiru, Ilfov, Strada Mărgelelor, Nr.16,
Magazin online

  • Potrivit OUG nr. 34/2014, ai dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returnezi produsul comandat. In acest scop, trebuie sa ne notifici in scris, prin mesageria teamdeals, asupra intentiei tale de a returna produsul achizitionat, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. 
  • Returneaza produsul pe care nu il mai doresti in aceeasi stare in care a fost livrat. Asta inseamna: nepurtat, fara pete, fara urme de uzura sau rupturi, inclusiv cu accesorii sau cutie si cu eticheta inca atasata.  Gandeste-te ca urmatorul client se poate indragosti chiar de produsul returnat de tine.
  • Conform aceluiasi OUG, avem obligatia sa returnam contravaloarea produsului in termen de 14 zile calendaristice de la primirea acestuia. Banii se returneaza pe cardul cu care s-a achitat online sau intr-un cont specificat de client, in cazul comenzilor cu plata la livrare.
  • Livrarea returului se va face exclusiv prin serviciul de curierat ales de catre cumparator, iar toate taxele de transport vor fi suportate de cumparator. Nu acceptam colete cu ramburs!
  • Adresa de livrare Bragadiru, Ilfov, Str. Safirului, Nr.97, Bl.C1, Ap.5 (Spazio Residence)
  • Nu ne asumam raspunderea pentru colete care ajung deteriorate la noi din cauza ambalarii necorespunzatoare.
  • In cazul in care, la livrare, cumparatorul constata ca produsul prezinta vicii de fabricatie, cumparatorul poate cere inlocuirea acestuia sau returnarea imediata a sumelor deja incasate de noi, fara alte despagubiri. In acest scop, cumparatorul trebuie sa ne notifice in scris, prin mesageria site-ului teamdeals, in termen de 48 de ore de la primirea comenzii.
Adresa de retur: Bragadiru, Ilfov, Str. Safirului, Nr.97, Bl.C1, Ap.5 (Spazio Residence) - MATIMO CONCEPT

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord