Denumirea companiei: MASAUTO FUSSMATTEN
Cod unic de inregistrare: 37627298
Nr. Reg. Comertului: : J40/7584/2017
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, Str. BABA NOVAC 20, Sector 3,
Magazin online

Produsele achizitionate la distanta:

Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Returnarea se poate face numai in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 14 zile lucratoare de la primire. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind un curier agreat de ambele parti. 

Masauto va inapoia contravaloarea comenzii in 30 de zile de la data denuntarii in scris a motivului pentru care se doreste returnarea si confirmarea primirii returului de marfa. Suma inapoiata va fi achitata cu ordin de plata sau la curier. 

Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de 3-30 de zile de la acceptarea returului.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobituri, zgarieturi, socuri etc. 

Produsele care nu sunt conforme specificatiilor de pe site din momentul trimiterii comenzii se pot returna fara implicarea unor costuri suplimentare din partea clientului, in urma unei notificari scrise in care se va specifica natura lipsei de conformitate. Clientul poate solicita returnarea contravalorii produsului sau inlocuirea cu unul conform specificatiilor de pe site.  

Daca Masauto.ro nu poate inlocui produsul cu unul conform specificatiilor de pe site, se va restitui contravaloarea produsului. 

Produsele cu lipsa de conformitate sau defecte: 

Produsele ale caror caracteristici nu corespund cu specificatiile afisate pe site sau sunt defecte se pot returna dupa notificarea in scris a Masauto.ro, in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In aceasta situatie clientul poate alege inlocuirea produsului cu unul conform specificatiilor de pe site sau returnarea contravalorii produsului. Cheltuielile de expeditie nu se returneaza. 

Lipsa de conformitate nu se refera la viciile de fabricatie. 

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord