magazin LabelShop

Denumirea companiei: LABEL PRINT
Cod unic de inregistrare: RO13650960
Nr. Reg. Comertului: : J40/563/2001
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, Bd. Banu Manta, nr. 21, bl. 35, apt. 70, Sector 1,

 Label Print este unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii complete pentru activitatea de etichetare, cu o experienta de peste 17 ani pe piata din Romania. Povestea noastra a inceput in 2003, iar de atunci pana astazi am contribuit cu succes la realizarea de etichete pentru sute de afaceri exact ca a ta, care au reusit sa se diferentieze de concurenta si prin acest aspect.

     Prin magazinul nostru online iti oferim posibilitatea de a-ti dezvolta activitatea de etichetare cu solutii complete si produse de calitate.

Astfel, in portofoliul nostru actual de produse poti regasi categoriile:

... (citeste mai mult)

Descarcati formularul de retragere comanda din subsolul siteului teamdeals.ro  (se descarca in calculator cand apasati, il printati si completati.

Pregatiti coletul de retur in ambalajul/cutia originala impreuna cu toate accesoriile, factura in original si formularul de retur completat si semnat, sigilate in amabalaj tip punga plastic sau cutie carton.

Expediati coletul retur prin curier catre: LABEL PRINT SRL, la adresa Str. Maior Alexandru Campeanu, nr. 48, Sector 1, Bucuresti.

Achitati transportul inainte de expediere.

Contravaloarea produselor se va restitui in maxim 14 zile (termen legal) prin transfer bancar.

*produsele returnate si ambalajele/cutiile de produs nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau defecte din partea clientului.

Exceptii:

Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

1.     Licente software (din aceasta categorie fac parte si produsele ce detin sisteme preinstalate).

2.     Produsele pentru ingrijire personala, cosmetice, parfumuri, produsele pentru igiena intima si produsele pentru igiena dentara pot fi returnate doar daca sunt sigilate.

3.     Extensii de garantii etc.

4.     CD-uri desigilate

5.     Consumabile desigilate sau consumate (cartuse, tonere, capete de imprimare, etichete autoadezive in rola sau riboane)

6.     Cartile care prezinta urme de utilizare

7.     Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate

8.     Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri, trebuie returnate si acestea. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

9.     Deoarece nu se poate stabili cu exactitate valoarea diminuarii contravalorii urmatoarelor produse acumulatori, baterii, incarcatoare, cartuse imprimanta, folii de protectie, etc., acestea se pot returna doar sigilate.

10.  Nu se va accepta returul produselor care au conturi/parole active setate de catre client.

Adresa de retur: Giurgiu, Giurgiu, Sos. Sloboziei, nr. 120H, incinta Verachim, cod postal: 080334 - LABEL PRINT

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord