magazin IndianFood

Denumirea companiei: NIDHI IMPEX
Cod unic de inregistrare: RO30994017
Nr. Reg. Comertului: : J40/14450/2012
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, STRADA ARMASU MARCU, SECTOR 2,
Magazin online

Scopul noastru este sa multumim fiecare client si pentru acest lucru depunem un efort constant. Nu facem niciodata rabat de la calitate, de la cuvantul dat (fie el si electronic) si credem cu putere in comunicare. Daca insa nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea comenzii dumneavoastra. 

Legislatia prevede: Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. 

Clientii indianfood.ro pot returna produsele cumparate in conditiile prevazute de lege, in ambalajul original intact (nedeteriorate de orice fel, patate, indoite, rupte, subliniate, etc), in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara sa pretindem din partea clientilor invocarea vreunui motiv. 

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Noi, cei de la indianfood.ro ne angajam sa inapoiem contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului sau a comenzii (care are valoare de contract). Retineti ca suma inapoiata cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Adresa de retur: Bucuresti, Bucuresti, Str Breaza, nr 7, bl V 22 A, sc 3, Ap 76, - NIDHI IMPEX

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord