magazin ImpotrivaDaunatorilor

Denumirea companiei: GALLEON GROUP ENTERPRISE
Cod unic de inregistrare: RO36493430
Nr. Reg. Comertului: : J40/11698/2016
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, Str. Luca Craioveanu , Nr 9,
Magazinul este destinat comercializarii produselor pentru combaterea daunatorilor

 precum gandaci, soareci, sobolani, purici, tantari muste,cartite, viespi/albine, caini,pisici,jder / dihor, furnici etc.

Este indicat ca inainte de a returna un produs sa se citeasca conditiile de retur, detaliate mai jos.

Conform legislatiei in vigoare, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 30 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor"( 24 ron pentru returnarea banilor prin curier, respectiv 19ron pentru returnarea banilor in cont).

Asadar, Dumneavoastra aveti dreptul sa ne notificati in scris la adresa de mail office@impotrivadaunatorilor.ro ca renuntati la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 30 zile lucratoare de la primirea produsului; clientul este cel care suporta contravaloarea taxelor de curierat. Pentru un retur cat mai simlpu si mai rapid este indicat sa folositi acelasi serviciu de curierat cu care s-a facut expedierea. Contactati-ne si vom trimite curierul la dumneavoastra sa ridice produsul si dupa ce il verificam va trimitem banii in cont( trebuie specificat in notificarea scrisa) sau prin curier; S.C. GALLEON GROUP ENTERPRISE Srl returneaza contravaloarea produselor in cel mult 30 de zile de la data denuntarii in scris a contractului.

Returnarea produselor se poate face daca sunt indeplinite urmatoarele conditii:

- produsele sa fie returnate in termenul de 30 zile lucratoare de la primirea coletului

- produsele trebuie sa se afle in aceeasi stare in care le-ati primit, in ambalajul original si nedeteriorate

Nu sunt acceptate produsele care au suferit interventii neautorizate sau care au fost deteriorate de Cumparator: au urme de uzura; prezinta zgarieturi, ciobituri, lovituri, socuri mecanice sau electrice; nu sunt insotite de toate accesoriile.

Adresa de retur: Bucuresti, Bucuresti, Bulevardul Tudor Vladimirescu,nr.41,sector 5 - GALLEON GROUP ENTERPRISE

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord