magazin Hemerama

Denumirea companiei: Therapy Complet Home
Cod unic de inregistrare: 44220695
Nr. Reg. Comertului: : J05/1207/2021
Adresa sediu social: Oradea, Bihor, Str.Simion Barnutiu ,Nr.19,
Magazin online

POLITICA DE RETUR & REFUND

Daca, din orice motiv, nu esti 100% multumit(a) de un produs pe care l-ai cumparat, poti sa il returnezi in termen de 14 zile calendaristice din momentul livrarii.

Daca doresti sa returnezi un produs, este important sa te , asiguri ca produsul pe care vrei sa il returnezi indeplineste conditiile de retur.
Conditiile de retur sunt: returnarea produsului în ambalajul original, cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.
Pentru ca sa se identifice corect comanda ta trebuie sa trimiti descrierea produselor returnate, data comenzii, numarul de identificare a comenzii. (aceste detalii se afla in confirmarea comenzii pe care ai primit-o pe email).

La receptionarea returului – contravaloarea produselor returnate se inapoiaza clientului in cel mult 14 zile calendaristice, in contul bancar personal, trimitand un email in mesageria din platforma teamdeals.

Modalitatea prin care se poate retturna un produs:

  • Curier: Str.Simion Barnutiu, Nr.19,Birou 2, Oradea, Jud Bihor.

Pentru a returna un produs este obligatoriu sa ne furnizati toate datele dvs. de indentificare ca si client Hemerama prin urmatoarele metode:

  • TELEFON
  • EMAIL

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord