Denumirea companiei: Gosse Store
Cod unic de inregistrare: 36685754
Nr. Reg. Comertului: : J4/1333/ 28.10.2016
Adresa sediu social: Onesti, Bacau, Municipiul Onesti, Bulevardul Oituz , Nr 19, Jud Bacau,
Magazin online

 • Produsul sa nu fie deteriorat sau sa aiba urme de purtare,sa aibe eticheta atasata.
 • cutia produsului sa fie in perfecta stare ( incaltaminte)
 • talpa produsului sa fie curata (probati produsul pe ceva curat)in cazul incaltamintei.
 • sa fie insotit de documentele trimise catre dvs.

Returnarea coletului este suportat in totalitate de client. In cazul in care se doreste colet la schimb se trimite coletul catre noi GOSSE,dupa verificarea produsului se livreaza coletul la schimb catre dvs,urmand ca atunci cand ridicati coletul sa achitati taxa de transport.

Costul de transport pentru returnarea produsului este suportat in intregime de catre client,atat tur cat si retur.

Coletul retur se trimite la aceeasi adresa de unde a fost expediat catre dvs,insa nu inainte de a ne trimite o notificare in scris,pe email  in decurs de 10 zile de la primirea coletului.

Coletul retur se poate expedia fie prin posta romana,fie prin curierat rapid FARA RAMBURS,coletele care se expediaza cu ramburs nu vor fi ridicate!

La primirea coletului se va face verificarea acestuia pentru a nu avea semne de purtare si de a avea eticheta intacta,apoi in decurs de maxim 30 zile se va livra contravaloarea produselor in contul dvs bancar.Returnarea banilor se face strict prin cont bancar,nu se ramburseaza banii prin mandat postal sau alta modalitate.

Cutiile de incaltaminte trimise retur nu vor fi acceptate daca acestea nu vor fi impachetate intr-o punga corespunzatoare.

Ne rezervam dreptul de a refuza coletele/produsele care nu indeplinesc in totalitate conditiile de retur!

Descarcati formularul de retragere comanda din subsolul siteului TeamDeals.ro  (se descarca in calculator cand apasati , il printati si completati.

Pregatiti coletul de retur in ambalajul/cutia originala impreuna cu toate accesoriile, factura in original si formularul de retur completat si semnat, sigilate in amabalaj tip punga plastic sau cutie carton.

Expediati coletul retur doar prin Curier catre: Gosse Store, Onesti, Bacau, B-dul Oituz nr 19,Mall,etaj 1,magazin Gosse

Achitati transportul inainte de expediere.

Contravaloarea produselor se va restitui in maxim 14 zile (termen legal) prin transfer bancar.

*produsele returnate si ambalajele/cutiile de produs nu trebuie sa prezinte urme de uzura sau defecte din partea clientului

 

Exceptii:

Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

 

 1. Licente software (din aceasta categorie fac parte si produsele ce detin sisteme preinstalate)

 2. Produsele pentru ingrijire personala, cosmetice, parfumuri, produsele pentru igiena intima si produsele pentru igiena dentara pot fi returnate doar daca sunt sigilate.

 3. Extensii de garantii etc.

 4. CD-uri desigilate

 5. Poti returna anvelopele, jantele, produsele de electrica auto, cele de intretinere & cosmetic auto daca nu le-ai folosit, insotite de eticheta originala, nedeteriorata si celelalte elemente de identificare atasate

 6. Casti intraauriculare

 7. Saltelele, decoratiunile si obiectele textile se pot returna doar daca sunt sigilate sau nu au fost indepartate etichetele acestora

 8. Asigurarile auto

 9. Jucariile produsele pentru copii & bebe si produse pentru gravide se pot returna doar sigilate

 10. Cartile care prezinta urme de utilizare

 11. Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate

 12. Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri, trebuie returnate si acestea. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

 13. Deoarece nu se poate stabili cu exactitate valoarea diminuarii contravalorii urmatoarelor produse acumulatori, baterii, incarcatoare, cartuse imprimanta, folii de protectie, etc., acestea se pot returna doar sigilate.

 14. Nu se va accepta returul produselor care au conturi/parole active setate de catre client.

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord