Denumirea companiei: FOGO SRL
Cod unic de inregistrare: 37823308
Nr. Reg. Comertului: : J18/674/2017
Adresa sediu social: Crasna, Gorj, Dragoiesti,nr.143,camera nr.1,

Suntem o companie tanara,care pune mare accent pe calitatea produselor si serviciilor pe care le oferim.

  • Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs. 
  • Expediati produsele sau inmanati-le direct noua la adresa str. Corneliu Coposu, bl 3, sc 2, ap 5, TG-Jiu Gorj, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, in decurs de maximum 14 zile de la data la care ne-ati comunicat retragerea. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 .
  • Va trebui sa suportati costul direct al returnarii produselor in valoare de 20 lei daca ne vom ocupa noi de contactarea curierului si generarea AWB-ului.
  • Nu se acceptă produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate, cele care prezintă urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice, produsele cărora le lipsesc accesorii.
  • Returul se face în ambalajul original, cu etichetele inițiale intacte, certificatul de garanție în original (dacă a fost emis de producător/ distribuitor) și toate documentele cu care a fost livrat produsul.
  • Dacă produsele de returnat au fost însoțite de eventuale cadouri, trebuie returnate și acestea.
  • Dacă ai cumpărat mai multe produse de același fel și vrei să le returnezi pe toate, asigură-te că doar unul a fost desigilat. Returul celorlaltor produse se acceptă doar dacă sunt sigilate.
Adresa de retur: Crasna, Gorj, Dragoiesti,nr.143,camera nr.1 - FOGO SRL

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord