magazin ELECTRO SMART TECH

Denumirea companiei: ELECTRO SMART TECH
Cod unic de inregistrare: 43557405
Nr. Reg. Comertului: : J27/50/2021
Adresa sediu social: Cordun, Neamt, Str. Tineretului, Nr.85,
Suntem o firma specializata in comertul cu materiale electrice si adiacente.

Returnarea produselor se poate face prin orice firma de curierat preferata de client. Cheltuielile de returnare sunt suportate de consumator. Returnarea se va face in termen de maxim 14 zile calendaristice de la solicitarea de retragere / renuntare / returnare. Se recomanda returnarea produselor cu optiunea verificare colet.
Se recomanda returnarea produselor în ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte, documentele care le-au însotit.

 - Returnarea unui produs fara ambalajul acestuia sau fara accesorii ale ambalajului (spre exemplu suporti de siguranta, elemente de protectie din carton sau polistiren etc.) sau ale produsului va duce la diminuarea valorii produselor, conform celor mentionate mai jos.
 - Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, pete, socuri, etc.. fara ca acestea sa fie aduse la conformitate.
 - In cazul in care au fost achizitionate mai multe produse de acelasi fel si se solicita returul pentru toate este necesar ca doar unul dintre produse sa fie desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

Costurile serviciilor asociate deja executate la momentul livrarii si platii comenzii vor fi suportate de client, iar rambursarea contravalorii produsului se va face in termen de maxim 14 zile de la data la care suntem informati cu privire la decizia dumneavoastra de retragere din contract, dar nu înainte de data receptionarii bunurilor.

Adresa retur  STR. CUZA VODA Bl.7, Ap. 16 Parter,Roman, Neamt

Adresa de retur: Roman, Neamt, STR. CUZA VODA Bl.7, Ap. 16 Parter - ELECTRO SMART TECH

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord