magazin Chrono12

Denumirea companiei: Vifor SRL
Cod unic de inregistrare: RO11021947
Nr. Reg. Comertului: : j29/1040/1998
Adresa sediu social: Ploiesti, Prahova, Str. Nicolae Titulescu 14 C,

Ceasurile noastre sunt 100% autentice. 

... (citeste mai mult)

Returnarea produselor se supune urmatoarei legi:

Ordonantei nr. 130 din 31 august 2000 completata prin legea nr. 51 din 21 ianuarie 2003 si O.G. 34/2014 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

"Consumatorul ( persoana fizica ) are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la comanda, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice  de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului."

Pentru returnarea produsului trebuie sa notificati in scris acest lucru la adresa de email (  retur@chrono12.ro / contact@chrono12.de )

Nu se accepta pentru returnare produsele purtate/utilizate, produse confectionate din material textil, piele, curele ceas, ceasuri care au curea de piele,  bratari, cauciuc, silicon, plastic, sunt refuzate pentru a inlatura pericolul direct al agentilor alergeni cu pielea sau producerea de micoze si infectii, sigilii rupte,  indepartate,lipsa,deteriorate, foliile de protectie indepartate sau modificari fizice ( scurtarea bratarii,zgarieturi.fisuri,corodari,desprinderi,ruperi,deformari ) ambalaje deteriorate inclusiv la colturi.

IN CAZUL TUTUROR PRODUSELOR,FOLOSIREA LOR ( FIE SI NUMAI O SINGURA DATA ) NU MAI PERMITE RETURNAREA LOR .

In maxim 10 zile calendaristice de la data returnarii va vom inapoia contravaloarea produsului in contul dumneavoastra.

Cheluielile de returnare si comisioanele bancare vor fi suportate de vanzator.

Produsul va fi returnat impreuna cu factura de achizitie si certificatul de garantie in original ( daca este cazul )

Produsul poate fi returnat numai daca este in conditii perfecte, inclusiv ambalajul si accesoriile aferente.

CHRONO12 isi rezerva dreptul de a percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorare, fara ambalajul original, accesorii etc. pentru readucerea lor la starea initiala sau taxe administrative de manipulare/ambalare initiala, pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea produsului.

PFA- urile si persoanele juridice nu beneficiaza de dreptul de retur  

Exceptii:

Exceptiile privind dreptul de retur (nu se accepta returul lor) sunt enumerate exemplificativ, fara a ne limita la urmatoarele (conform art. 16 OUG 34/2014):

 

 1. Licente software (din aceasta categorie fac parte si produsele ce detin sisteme preinstalate)

 2. Produsele pentru ingrijire personala, cosmetice, parfumuri, produsele pentru igiena intima si produsele pentru igiena dentara pot fi returnate doar daca sunt sigilate.

 3. Extensii de garantii etc.

 4. CD-uri desigilate

 5. Poti returna anvelopele, jantele, produsele de electrica auto, cele de intretinere & cosmetic auto daca nu le-ai folosit, insotite de eticheta originala, nedeteriorata si celelalte elemente de identificare atasate

 6. Casti intraauriculare

 7. Saltelele, decoratiunile si obiectele textile se pot returna doar daca sunt sigilate sau nu au fost indepartate etichetele acestora

 8. Asigurarile auto

 9. Jucariile produsele pentru copii & bebe si produse pentru gravide se pot returna doar sigilate

 10. Cartile care prezinta urme de utilizare

 11. Produse de tip comanda speciala, indiferent de categorie aduse in stoc in urma unei comenzi ferme din partea ta si a efectuarii platii in avans, nu pot fi returnate

 12. Daca produsele de returnat au fost insotite de eventuale bonusuri, trebuie returnate si acestea. Daca ai cumparat mai multe produse de acelasi fel si vrei sa le returnezi pe toate, asigura-te ca doar unul a fost desigilat. Returul celorlalte produse se accepta doar daca sunt sigilate.

 13. Deoarece nu se poate stabili cu exactitate valoarea diminuarii contravalorii urmatoarelor produse acumulatori, baterii, incarcatoare, cartuse imprimanta, folii de protectie, etc., acestea se pot returna doar sigilate.

 14. Nu se va accepta returul produselor care au conturi/parole active setate de catre client.

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord