magazin Blue Topaz

Denumirea companiei: TOPAZ MODCOM SRL
Cod unic de inregistrare: 6420968
Nr. Reg. Comertului: : J39/938/1994
Adresa sediu social: Focsani, Vrancea, BDUL. DIMITRIE CANTEMIR 4 B,
Blue Topaz este un magazin ce are ca activitate comercializarea bijuteriilor, ceasurilor, decoratiunilor si cadourilor.

Cumpărătorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunţă la cumpărare si sa returneze produsul/produsele în termen de 3 zile calendaristice de la primirea produsului.

Cheltuielile directe de returnare a produselor sunt în sarcina cumpărătorului. Pentru exercitarea dreptului de denunţare unilaterală a contractului trebuie să ne informaţi în scris, prin trimitera unui mail in care sa invocati motivul returului pe adresa officebluetopaz@gmail.com.
Rambursarea sumelor se va face în cel mult 14 zile de la data acceptării returului de către Blue Topaz. Pentru a fi acceptată returnarea produselor, acestea trebuie să fie în aceeaşi stare în care v-au fost livrate: să nu fie purtate sau deteriorate si trebuie păstrată integritatea documentelor însoţitoare.

Pentru a putea soluţiona cât mai repede cererea dumneavoastră de restituire, vă recomandăm să rambursaţi produsele prin intermediul unei firme de curierat (ex: FAN Curier, Urgent-Cargus, Nemo Express, GLS) şi nu prin intermediul Poştei Române. Cumpărătorul poate opta pentru înlocuirea produsului returnat cu un altul disponibil pe stoc. 

Adresa de retur: Focsani, Vrancea, Dimitrie Cantemir nr.4 - TOPAZ MODCOM SRL

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord