Invita-ti prietenii si castiga pana la 450 RON. Afla mai multe detalii

magazin Accesfishing

Denumirea companiei: ACCESFISHING SRL
Cod unic de inregistrare: RO41926794
Nr. Reg. Comertului: : J24/1987/2019
Adresa sediu social: Baia Mare, Maramures, Str. Hortensiei numarul 4 Apartament 48,
Magazin online produse de pescuit

Produsele cumparate se pot returna intr-un interval de 14 zile de la primirea coletului. Produsele trebuie sa aiba ambalajul original intact, ambalate corespunzator, cat si factura fiscala care a fost emisa. Toate produsele returnate trebuie sa fie intacte, in stare perfecta, fara defectiuni, fara urme de folosire, fara zgarieturi, etc. Ne rezervam dreptul de a nu accepta produsele returnate care nu respecta regulile mai sus mentionate.
 
Important: Returul produselor se va face folosind aceeasi metoda de livrare care a fost folosita la expedierea produselor catre dumneavoastra (prin curier rapid). Adresa catre care trebuie livrat Str. Atletilor nr 1A, Baia Mare, Maramures
 
Cine poate returna produsele
Produsele achizitionate pot fi returnare doar in cazul in care factura fiscala a fost emisa pe persoana fizica (in cazul facturilor emise pe persone juridice, produsele NU se pot returna).
 
Cum primiti banii inapoi
Dupa ce produsele au fost returnate de dumneavoastra, se verifica starea lor si, daca aceasta este corespunzatoare, se inapoiaza in contul dumneavoastra bancar (in termen de maxim 30 de zile de la primirea retur a produselor) suma de bani ce reprezinta pretul produselor (nu si costul initial al transportului).
 
Plata transportului la returul produselor
In cazul in care va hotarati sa returnati unul sau mai multe produse achizitionate trebuie sa achitati integral costul transportului (in momentul expedierii coletului catre noi) de la adresa dumneavoastra pana la sediul nostru.
Adresa de retur: Baia Mare, Maramures, Str. Atletilor nr 1A - ACCESFISHING SRL

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord
×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone