Invita-ti prietenii si castiga pana la 450 RON. Afla mai multe detalii

cazare Mtstravel Prt

Denumirea companiei: MTSTRAVEL NET SRL
Cod unic de inregistrare: 33927934
Nr. Reg. Comertului: : J40/14874/2014
Adresa sediu social: Bucuresti, Bucuresti, B-dul Pierre de Coubertin nr 3-5, Office Building, etaj 2, biroul 2RB, sector 2,

Spune-ne unde vrei sa mergi si noi iti cautam varianta optima de vacanta!
Avem o echipa de parteneri de incredere din tara si din strainatate si personal inalt calificat, cu experienta de ani de zile in turism. Partenerii nostri ne asigura accesul direct la baza de date mondiala de cazare (peste 700.000 de unitati de cazare), bilete de avion (toate cursele existente atat cu plecare din Romania, dar si din oricare locatie din lume), transferuri, tururi de oras, rent-a-car, etc. Tot ce trebuie sa faci este sa ne zici unde vrei sa mergi si noi iti cautam cea mai avantajoasa oferta.

Suna la 0374 109 322 pentru a verifica disponibilitatea, cerere personalizata sau informatii suplimentare.
Rezervarea este ferma in momentul confirmarii disponibilitatii de cazare in perioada dorita, urmata de achizitia cuponului si transmiterea datelor turistilor la numarul de telefon/ e-mail al agentiei/structurii de cazare afisat pe cupon.
Pentru a beneficia de pretul afisat trebuie sa selectezi campul destinat pentru 2 adulti.
Dupa efectuarea platii, rezervarile nu se mai pot anula sau modifica (nume, perioada).
In cazul în care turistul, fara culpa din partea Agentiei, renunţă la pachetul de servicii turistice care face obiectul prezentului contract, el datorează Agenţiei penalizări după cum urmează:
- din momentul efectuarii rezervarilor si al achitarii contravalorii totale a pachetului turistic, penalizarile in caz de anulare si/sau modificare si/sau neprezentare la program sunt de 100%

Alege si alt produs de mai jos si
platesti o singura taxa de transport

Oferte Mtstravel Prt Bucuresti

×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone