Faina integrala de grau spelta bio, 1kg Pronat
Cod produs: 4507648
Faina integrala de Grau Spelta Bio, 1 kg Ambalat si cernut manual pentru clientii Pronat. Procesat cu o tehnologie speciala, la maxim 35° C, astfel incat INTREG bobul de alac este macinat extrem de fin (400 microni), asadar contine integral si taratele. Reteta pentru paine integrala din grau spelta:500 gr de faina de grau spelta se amesteca cu 11 gr sare de Hymalaia.8,5 gr de drojdie se amesteca cu 330 ml apa calduta, apoi se toarna peste faina amestecata cu sare.Se mai adauga 5 linguri de ulei de masline presat la rece.Se alege programul de copt ”integral”, de la automatul de paine.Dupa preferinta se poate adauga cca 30 gr de seminte diverse (fl soarealui, dovleac, in, susan, canepa decorticata, etc). Pastrare: intr-un loc uscat si racoros.Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta. Distribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.
Politica de returnare - Vezi mai multe
Informatii livrare
Estimat cost livrare: 11 local si 13.1 lei national
Detalii livrare 2 zile lucratoare
Denumirea societatii vanzatoare: Pronat
Registrul Comertului: J35/1557/2006
CUI: 18674790
Adresa sediu social:
Sanandrei, Timis, Dn 69 Km 10+560 M H , Sat Sanandrei
Descrierea societatii: Magazinul tau on-line care va ofera o gama diversa de produse 100% naturale si BIO, direct de la importator.
Politica de returnare - Vezi mai multe
Categorii: Produse de panificatie
Cod produs: 4507648
TeamDeals - Relatii clienti
Avem 2 solutii pentru tine:
Vreau si eu sa fiu la curent cu noile reduceri, branduri, tendinte.
Prin continuare declari ca esti de acord cu Politica de confidentialitate si Termenii si Conditiile site-ului.
Fii primul care:
Prin activarea notificarilor confirm ca am peste 16 ani
Pentru a salva permanent acest produs, te rugam sa te loghezi sau sa Creeazi cont nou »
Alege culoarea si marimea care ti se potrivesec!
Alege culoarea si marimea care ti se potrivesec!
Încă nu te-ai abonat la newsletterul teamdeals?
Fii primul care află cele mai bune promoții!
Aboneaza-te la noutati