Faina BIO de Cassava (Tapioca / Manioc),1000g

24 5 lei
Stoc epuizat
Risc Zero garantat de cele 2 servicii
Livrare cu verificare si Retur in 14 zile
Descrierea promotiei -

Faina BIO de Cassava (Tapioca /

Cod produs : 2539242

Faina BIO de Cassava (Tapioca / Manioc), 1000g Faina de Cassava (Tapioca / Manioc) este produsul obtinut din radacinile sanatoase si curate de cassava care au fost decojite, zdrobite, rase, macinate, presate, cernute si uscate la o temperatura adecvata.Ingrediente: 100% cassava*.*=din culturi certificate ecologic. RETETE: - CLATITE DULCI DE TAPIOCA - [Numar de portii: 1 - Timp de preparare: 5 minute - Timp de gatire: 7-10 minute]Doriti ceva diferit pentru micul dejun sau gustare dupa-amiaza? Ce spuneti de clatite dulci, vegetariene si fara gluten? Cu o masura, 5 ingrediente si 15 minute puteti obtine clatite dulci delicioase. Sunteti gata sa învatati cum sa faceti acest lucru?Ingrediente necesare (pentru o clatita):1 lingura de faina de cassava, 1 lingura lapte vegetal, 1 lingura pudra de cacao, 1 lingura zahar, 1 ou.Mod de preparare:1. Într-un castron, puneti ouale si laptele si amestecati-le bine.2. Acum, adaugati toate celelalte ingrediente si amestecati pâna obtineti un aluat subtire.3. Încalziti o tigaie de aprox. (15 cm) si turnati aluatul in ea. Daca doriti puteti sa ungeti tigaia cu ulei de cocos.4. Gatiti pe fiecare parte timp de 3-5 minute.5. Când este gata, adaugati umplutura, care poate fi crema de migdale, sirop de artar, crema de ciocolata si asa mai departe. - TORT DE COCOS - [Numar de portii: 12 - Timp de preparare: 45 minute - Timp de gatire: 60 minute]Orice preparat cu nuca de cocos este delicios! Deci, bucurati-va de acest tort mare si usor de preparat. Persoanele cu alergie la gluten si lactoza pot, de asemenea, sa consume acest preparat, nu este grozav ?!Ingrediente necesare:3,5 cesti  lapte de cocos, 3 linguri de unt (nesarat), 2 cesti de zahar, 4 oua, 2,5 cesti faina de cassava, 1/2 ceasca faina de cocos, 1/2 ceasca fulgi de cocos, 1 ligura praf de copt, 1 lingurita cardamom, 1 lingurita sare.Mod de preparare:1. Preîncalziti cuptorul la 180° C.2. Ungeti o forma de tort de 21 cm cu ulei de nuca de cocos si presarati-o cu faina de cassava.3. Într-un castron mic, amestecati albusurile de ou si adaugati sarea pentru a nu se topi.4. Bateti amestecul cu galbenusurile, zaharul si untul pâna când ajung la o consistenta (crema galbena moale).5. Continuati sa amestecati si adaugati încet laptele, faina si praful de copt.6. Când sunt bine amestecate, opriti-va si cu o lingura faceti vârfuri moi, amestecând foarte usor.7. Turnati amestecul în tava de copt si peste acesta presarati fulgi de nuca de cocos si nectar de nuca de cocos.8. Coaceti-l timp de aproximativ 60 de minute la temperatura medie. Conditii de pastrare: loc uscat si racoros.Termen de valabilitate: a se vedea data inscriptionata pe ambalaj/eticheta.Origine: BraziliaDistribuitor: S.C. PRONAT S.R.L.

* Mentiune: Vanzatorul face eforturi permanente pentru a pastra acuratetea informatiilor din acesta pagina. Rareori acestea pot contine inadvertente: fotografia are caracter informativ si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard, unele specificatii sau pretul, pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot contine erori de operare. Toate promotiile prezente in site sunt valabile in limita stocului

Politica de returnare - Vezi mai multe

Alte oferte Faina BIO de Cassava
Faina BIO de Cassava Faina BIO de Cassava (Tapioca /

Categorii:   Ingrediente pentru prajituri

Cod produs: 2539242

Acest site foloseste cookies. Mai multe detalii »
Sunt de acord