Consiliere pentru dezvoltare personala, o sedinta la doar 49 RON in loc de 100 RON

Oferta inchisa

PRET INITIAL

100 lei

REDUCERE

51%

PRET

49 lei

Clienti satisfacuti
CANTITATE LIMITATA

VALABILITATE CUPON

30 zile de la data achizitionarii
Descrierea promotiei -

Consiliere pentru dezvoltare personala

Consiliere de dezvoltare personala este un concept nou si de succes, care iti ofera o directie noua si o oportunitate in reinventarea propriei vieti.

O metoda de eliberare a disfunctiilor emotionale, tiparelor si programelor ( negative)cu care am venit la nastere sau preluate  in aceasta viata de la societate, familie,etc. si care ne-au influentat, toata viata, deciziile luate.

Ati depistat o  anume emoţie sau comportament de care sunteţi dependent ? Aţi dezvoltat un ataşament faţă de dramatizare? Jucaţi cumva rolul de victimă sau de martir? Sunteţi subordonaţi unei mentalităţi sau unei stări de spirit, conform căreia nimic nu funcţionează? Sunteţi tributari limitărilor financiare?

 

Acum , prin si cu ajutorul consilierii  puteti  constientiza clar care sunt obstacolele, blocajele, traumele, etc. ce v-au inpiedicat sa aveti relatii sanatoase, fericite si pozitive cu mama, tata, copilul, sotul/sotia, fratele/sora, cu colegi,  cu seful, cu subalternii, altii, inclusiv cu propriul nostru corp si gasirea solutiilor potentiale ale situatiilor problema. 

O dată ce vă veţi fi identificat dependenţele disfuncţionale, tiparele  si programele negative  pot fi deconectate şi anulate.

Devine un joc conştient şi amuzant al descoperirii şi expansiunii.

Cereţi susţinere din partea consilierei si  fiţi încredinţaţi că vi se oferă sprijin în procesul de purificare, de eliberare a acestor limitări, precum şi în actul de restabilire, de repunere în drepturi a fiintei care sunteti cu adevarat.

Sedinta - 1 ora

Conditii de utilizare

Poti sa folosesti un cupon in nume propriu.

Dupa cumpararea ofertei, suna la numarul afisat in cupon pentru programare.

Programarile se fac cu minim 24 ore inainte.

Printeaza cuponul si prezinta-te cu el la cabinet.

Categorii:   Psihologie    

Cod produs: 223036

Vanzator: RES-UM CONSULT - Vezi mai multe oferte ale companiei

Adresa: Aleea Barajul Dunarii 8 BUCURESTI, Bucuresti

  • Serviciu vandut de societatea: SC RES-UM CONSULT SRL
  • Registrul Comertului: J40/155/2004
  • CUI: RO16032505
  • Adresa sediu social: Aleea Barajul Dunarii 8 BUCURESTI, Bucuresti
  • Program de lucru:

    L-V 10.00-21.00

Analizatorul Cuantic cu rezonanta Magnetica  are ca principiu de functionare analiza cuantica a rezonantei magnetice (ACRM) si implica inovatii de tehnologie avansata din medicina, bio-informatica, inginerie si din alte domenii. 

 

ACRM este un ghid individual pentru aflarea starii de sanatate a intregului corp si are avantajul caeste complet, non-invaziv, practic, simplu, rapid, economic. El aduce o mare contributie la cauza sanatatii umane, avand o gama larga de dezvoltare si aplicatie, datorita dezvoltarii si profunzimii cercetarii stiintifice care sta la baza functionarii sale.

 

In urma bioterapiei si a investigatiei cu aparatul de biorezonanta magnetica vom analiza rezultatele obtinute si posibilele cauze ale blocajelor energetice cauzatoare a dezechilibrelor din organism.

 

×

Instaleaza aplicatia TeamDeals

  Android   iPhone